CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Farsang-kupa a GyES-Orsi utánpótlás részére- MDF-klub indul Sopronban- Nemzeti Digitális Adattár

Farsang-kupa Február 2-án, vasárnap 8.30-19.00-ig a GyES-Orsi utánpótlás részére Farsangi-kupát rendeznek a Vas-és Villamosipari Szakképző Iskola tornatermében. A különböző korosztályokban rendezett mini bajnokságon az első-három helyezett csapatot díjazzák a szervezők, a korosztály legjobb ötöséhez  (All-Star csapat) hasonlóan. Minden résztvevő - erre az alkalomra - készíttetett pólót kap ajándékba!
Az edzői feladatokat a délelőtti mérkőzéseken a GySEV-Orsi, míg délután a Zala-Volán felnőtt csapatának tagjai látják el.
A mérkőzések ideje alatt büfé üzemel. A farsangi hangulathoz arc-, és hajfestéssel is hozzájárulunk, de mindenki, aki kilátogat, hozhat magával farsangi jelmezt, kellékeket a tornaterem díszítéséhez. (Forrás: http://www.gysev-orsi.com/)

MDF-klub indul Sopronban Havi rendszerességgel MDF-klubot szervez az MDF soproni szervezete. A jelenlegi, a volt MDF tagok mellett, a minden érdeklődő számára nyitott, kötetlen, baráti találkozók sorában az első február  7-én, pénteken 17 órakor a Széchenyi tér 2. szám alatti MDF-székházban (a Széchenyi-palota mögötti udvar) lesz,  ahol a közélet eseményeinek megvitatása mellett,  ismerkedésre, a baráti beszélgetésre is sor kerül egy-egy csésze tea, üdítő mellett.

Nemzeti Digitális Adattár Az év végétől hozzáférhető a Nemzeti Digitális Adattár A Nemzeti Digitális Adattárhoz várhatóan már az idei év végétől hozzá lehet férni az Interneten - hangzott el az Info Day című budapesti konferenciáján tegnap. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium  a kulturális és történeti értékeket digitális formában tartalmazó gyűjtemény feltöltésére márciusig írja ki a pályázatot. Az IHM legalább 2 milliárd forintot szán az idén digitalizálási projektekre, amelyeket a tárca Információs Társadalom Kht.-ja menedzsel majd. (mti)



2003. február 01., szombat 21:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület