CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kereskedelmi és Iparkamara: Az EU házhoz jön- Új helyen a soproni vámhivatal- Petőfi-napok a Petőfiben- A Sopronért Baráti Társaság ülése- Sopron rektort választ-A Pisztráng Horgász Egyesület ügyelete

Az EU házhoz jön Az EU házhoz jön címmel a Sopron Városi kereskedelmi és Iparkamara szervezésében kistérségi EU-felkészítőr tart tájékoztatót Mesterházy Vera, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium vezető főtanácsosa, a Kereskedelmi és Iparkamara, Deák tér 12. szám alatti székházában. A tájékoztatót követően Kocsi János kamarai titkár a Sopron-Fertőd kistérségi felkészítésről tart tájékoztatót.

A Csengery u. 31-33 szám alá költözött a soproni vámhivatal. A Csengery utcai volt Elzett-irodaházba költözött a soproni vámhivatal. A vámhivatal ügyfeleit hétfőn és pénteken 9-12 óra között, szerdán, pedig 13-18 óra között várja. A soproni vámhivatal telefonszámai is megváltoztak: a 99-512-640; 512-650, 512-660 -as telefonszámokon érhető el, fax: 99-512-649.

Petőfi-napok A hagyományaihoz  híven idén is megrendezi a soproni Petőfi Sándor Általános Iskola Petőfi-napok rendezvénysorozatát. Március 12-én, szerdán, 10.30-kor Petőfi szellemében címmel kiállításnyitóval kezdődik a négynapos rendezvénysorozat, amely keretében matematikaverseny, játékos programok, Petőfisek vagyunk címmel városi vetélkedőre is sor kerül az iskolában. Pénteken 9 órakor az iskola diákjai és tanárai  emlékünnepségen emlékeznek meg Petőfi Sándorról, amelyet filmvetítés, versmondóverseny, német-verseny és sportverseny követ. A Petőfi-napok rendezvénysorozat az 1848-as forradalom és szabadságharc városi ünnepségén való részvétellel és a nagy költő szobrának megkoszorúzásával zárul.

A Sopronért Baráti Társaság március 13-án, csütörtökön, 17 órakor tartja ülését a Széchenyi-palotában (Széchenyi tér 2., I. em.). Az összejövetelen a 2003 év programjavaslatairól, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba tett látogatás időpontjáról, és további aktuális kérdésekről fognak tanácskozni a baráti társaság tagjai.

Sopron rektort választ Minden valószínűség szerint régi-új rektora lesz a Nyugat- Magyarországi Egyetemnek. A Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) Egyetemi Tanácsa jövő héten szerdán, március 19-én dönt az új rektor személyéről. Dr. Merényi Mária, az NYME főtitkárának nyilatkozata szerint, a kiírásra egy pályázat érkezett, prof. Dr. Habil. Faragó Sándoré, aki idáig megbízott rektorként töltötte be az egyetem csúcsvezetői posztját. (Educatio Press).

A Pisztráng Horgász Egyesület ügyelete A Pisztráng Horgász Egyesület ügyeletet tart 2003. március 13-án, csütörtökön, 17-18 óra között, a  Gyermek- és Ifjúsági Központban a Sopron, Ady Endre u. 10. szám alatt.  Tel: (99) 511-200.



2003. március 11., kedd 23:34


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület