CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. szeptember 16., hétfő, Edit napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kézműves vásár és fesztivál - Szuperinfó 24 órás úszónap a Lővér uszodában - Sopron referenciafilm - átadási ünnepség- Születéstől feltámadásig- Soroptimist bál

Kézműves vásár és fesztivál várja a soproniakat és minden Sopronba látogatót a szegedi Ördögszekér és Sopron város szervezésében Vásári kikiáltók, alakoskodók, gólyalábasok- Kajárpéci Vízirevű Végrehajtó Testülete: Akasztás- Vásári komédiák kicsiknek és nagyoknak- Matokabinde koncert- Besh O'Drom koncert élőben a Fő téren, és on-line a web-kamerán.

További részletes program :
Kézműves vásár és fesztivál oldalon
valamint a Soproni Programajánlóban
Kapcsolódó cikk(ek): A Sopron városi EU-Bizottság programjai

Szuperinfó 24 órás úszónap a Lővér uszodában Tegnap az ünnepélyes megnyitót követően 12.00 órakor startolt a 12. alkalommal megrendezett 24 órás Szuperinfó úszónap. A nevezett 16 csapat tagjai azóta is folyamatosan szelik a vizet. A tegnap 22.00 órakor, amikor Önök/Ti már ágyból nézték/néztétektek a Forma 1-et (vagy mást) a Lővér uszodában a csapatverseny állása a következő volt: első helyen az Aquarázs, második a Blugy-blugy-glugy, harmadikon a Spongyabob csapata, valamint negyediken az Internet-Sopron Egyesület Cyber Cápák állt. A verseny szünet és megállás nélkül folytatódik.

Kalmár István alpolgármester megynitója

A több éves hagyományunkhoz híven a versenyt követően képriporttal és beszámolóval jelentkezünk.

Vasárnap további szórakoztató műsorral, és a 12.00 órakor történő lufiesőt követő ünnepélyes eredményhirdetésre várják a szervezők az érdeklődőket. Az úszónapra a belépés ingyenes.
További információk, és az előző években készült fotók az Úszónap honlapon.

Sopron referenciafilm - átadási ünnepség  2003. április 7-én, hétfőn, 17.30 órakor a Városháza aulájában kerül sor a Soproni "Hozományprogram" bemutatására. 18.00 órakor a Megyeháza Dísztermében, a Videográf Stúdió - Dr.S.Kárpáti György által, Sopron Szabad Királyi várossá nyilvánításának 725. évfordulóra készített "Sopron referenciafilm" átadási ünnepségére kerül sor.

Születéstől feltámadásig A Kálvin Kör szervezésében a Soproni Református Egyetemi és Főiskolai Gyülekezet “Születéstől feltámadásig” költészet napi ünnepi irodalmi estje. Helye: Református templom(Deák tér).

Soproptimist bál A Soroptimist Klub Sopron hagyományos, jótékony célú bált szervez. Az ötödik alkalommal a Sopron Hotelben április 26-án megtartandó rendezvény bevételét a Sopronban és a város környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek és családok megsegítésére fordítják a szervezők, akik jelentkezőket és tombolatárgyak felajánlását is várják. A bál fővédnöke Walter Dezső polgármester. Részvételi díj: 6000 Ft/fő. Jegyek elővételben kaphatók a Molli Net Divatárú Stadion üzletházbeli helyiségében, illetve a 06 30 9699-681-es telefonszámon, valamint a  fuh@emk.nyme.hu e-mailen is rendelhetők .



2003. április 06., vasárnap 02:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület