CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. szeptember 16., hétfő, Edit napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kamara: Az EU alkalmazkodás gyakorlati kérdései- Gyerekkönyv:Húsvéti meglepetés- Ha elmúltál negyven- Az elveszett frigyláda fosztogatói

Tizenkét lépés Európába- Az EU alkalmazkodás gyakorlati kérdései  Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara az Európai Unióhoz csatlakozás jegyében tartott előadássorozatában a Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (Deák tér 14.) Az EU alkalmazkodás gyakorlati kérdései címmel dr. Farkas György tart előadást, 2003. április 8-án, kedden, 15:00 órakor.

Húsvéti meglepetés A  Széchenyi István Városi Könyvtárban  (Sopron, Pócsi u. 25.) Húsvéti meglepetés címmel Tranta Julianna mesekönyvének bemutatójára és az illusztrációkból rendezett kiállítás megnyitójára kerül sor 2003. április 8-án, kedden, 17:00 órakor. A tárlatmegynitót Bősze Balázs költő tartja.Közreműködik: Németh Éva és T. Horváth József . A kiállítás megtekinthető április 30-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében.
"Az eredeti hangvételű elbeszélések a “reális mesék” a modern gyermeknovellák hajdan még Benedek Elek vágta ösvényein járnak. Külön értéke a könyvnek, hogy minden fejezethez egy-egy színes illusztráció is társul. Az illusztrációkat maga az írónő készítette…" - írja Sarkady Sándor lektor a könyvről.

Ha elmúltál negyven Ha elmúltál negyven..címmel a Családsegítő Szolgálat előadássorozatára kerül sor április 8-án kedden, 17 órakor. Az előadást a következő hetekben –  15-én, 22-én, 29-én, keddenként 17 órakor a Klubhelyiségben (Balfi u. 87) – továbbiak követik Információt Halász Tiborné, Major Veronika, a 99/328-378 -os telefonszámon ad.

Az elveszett frigyláda fosztogatói címmel a Luther-Szövetség előadására kerül sor 2003.. április 8-án, edden, 17:00 órakor az evangélikus gyülekezeti teremben a Bünker R. köz 1 szám alatt. Előadó: Gabnai Sándor evangélikus lelkész.



2003. április 07., hétfő 14:14


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület