CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. szeptember 16., hétfő, Edit napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Határnyitás Ágfalván, tévéközvetítéssel- Diáknap az Idegenforgalmiban - GyIK-program: 'Ki mit tud?'- Megjelent a Borostyán 2003/2-es száma- Soproptimist bál

Határnyitás Ágfalván, tévéközvetítéssel 2003. április 10-én csütörtökön, Ágfalvára figyel az ország, ugyanis a Magyar Televízió 20.00 órától élő adást közvetít Ágfalváról .16-24 óra között ideiglenesen nyitva lesz az országhatár, a a B20-as határjelnél Ágfalva és Lépesfalva között (kis híd).
Bízom abba, hogy ezen a napon sokan meglátogatják a Lépesfalván lakó ismerősüket, rokonokat, barátjukat, egyszóval mozgás lesz a
határkilépőnél, amit az ország nyilvánossága a televízión keresztül látni fog - hangzik Wágner Géza, Ágfalva polgármestere lakossághoz intézett felhívása, aki a továbbiakban arról is tájékoztatott, hogy a határnyitás alkalmával  Juszt László, "A tévé ügyvédje" című műsor egyenes adásba, fogja kapcsolni Ágfalvát, az ideiglenesen megnyitott határkilépő helyszínét.
További ágfalvi képek: a  Soproni KépIndex oldalain

Diáknap Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola Diáknapját rendezik 2003. április 10én, csütörtökön,  9-12 óráig. Helye: Gyermek és Ifjúsági Központ, 9400 Sopron, Ady Endre u. 10.  Tel: (99) 511-200,  9401 Pf.: 203

"Ki mit tud?" 2003. április 11-én, pénteken 15:00 órakor "Ki mit tud?" vetélkedőre kerül sor a Gyermek és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady Endre u. 10.) 10-14 éveseknek. A vetélkedőt 15-18 óráig rendezik, vers, próza, színjátszás, és egyéb kategóriákban, 12-én, szombaton 9-12 óráig pedig, hangszeres zene, ének, modern tánc, néptánc, aerobic kategóriákban.

Megjelent a Borostyán 2003/2-es száma. A tartalomból: Tisztulás címmel utal a lap"vezércikke", annak további tartalmára, ugyanis a Borostyán legújabb száma a hulladékról szól. Major Árpád, a soproni Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója bemutatja a soproni hulladék-helyzetet; a lap közli a soproni hulladékátvevő helyek címét, nyitvatartási idejét. Összefoglaló statisztikát is olvashatnak arról, hogy mennyi hulladék képződik Magyarországon. A hulladákgazdálkodás alapelveiről, a különböző jellegű és típusú hulladékokról szintén több írás is szól a lapban. A tiszta energia, példaértékű városi felhasználói, a Deák téri időjelző, és működésének bemutatása szintén helyet kaptak a környezetvédelmi kiadványban. Gyakorlati tanácsok környezetkímélő háziasszonyoknak, túra- és előadásajánlat színesíti a lap tartalmát, amelynek előző számait interneten is megtalálhatják a Borostyán internetes oldalán, ahol rövidesen az új szám is olvasható lesz.

Soproptimist bál A Soroptimist Klub Sopron hagyományos, jótékony célú bált szervez. Az ötödik alkalommal a Sopron Hotelben április 26-án megtartott rendezvény bevételét a Sopronban és a város környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek és családok megsegítésére fordítják a szervezők, akik jelentkezőket és tombolatárgyak felajánlását is várják. A bál fővédnöke Walter Dezső polgármester. Részvételi díj: 6000 Ft/fő. Jegyek elővételben kaphatók a Molli Net Divatárú Stadion üzletházbeli helyiségében, illetve a 06 30 9699-681-es telefonszámon, valamint a  fuh@emk.nyme.hu e-mailen is rendelhetők .



2003. április 08., kedd 18:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület