CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

A remény még él...

EUROLIGA NEGYEDDÖNTŐ NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS:

BK GAMBRINUS BRNO (CSEH) - GYSEV-RINGA 81:66 (45:37)


Amiben a helyszínen szurkoló 150 fő soproni és az itthon maradottak titkon reménykedtek, nem vált valóra. Nem sikerült a bravúr, az, hogy idegenben sikerüljön legyőzni a nagyhírű ellenfelet. Pedig az első félidőben még felcsillant a remény. Az 5. percben 12:8-ra vezetett a soproni társaság. Mandic ekkor szórta a kosarakat és ez a szárnyalás egészen a 16. percig tartott, amikor még 22:22 volt az eredmény. A hazaiak nagyon pontosan játszottak és a palánkok alatt határozott fölényben voltak. Eredményesen kihasználták a GYSEV-es hibákat és a félidő végéig előnyüket 8 pontra növelték.

A második félidőben már nem tudta a soproni csapat megismételni az első játékrészben mutatott formát, a fáradtság jelei mutatkoztak és ez a koncentrálás kihagyásán, a pontatlan dobásokban jelentkezett. A 25. percben 48:39-et mutatott az eredményjelző, majd a 30. percben 63:46-ot. Bogojevic nagyot javult erre a játékrészre és az Ő irányításával sikeresebb volt a hazai társaság. Szinte állandósult a 15-20 pontos különbség, ezt mutatja a 35. perc pontaránya is, ami 74:55 volt. A végjátékban valamelyest sikerült csökkenteni a különbséget és a 15 pontos brnoi győzelem megfelel a várakozásnak. A mérkőzés általános képe lehetővé teszi a bizakodást a csütörtöki soproni visszavágóra. Egy esetleges GYSEV győzelem esetén a következő csütörtökön ismét Brnoban kerülne sor a második győzelemért folyó találkozóra.

BRNO: Hamzova 7/3, BOGOJEVIC 19, Manhova 8/3, VODICKOVA 13, Sztyepanova 12, Cs: Kamenikova 3/3, VECEROVA 14, Viteckova 4, Topolarova 1, Janalova -, Edző: Jan Bobrovsky.

GYSEV-RINGA: Poto 7, Eördögh 9, MANDIC 23/6, Hollósy 3/3, VILIPIC 14, Cs: Radnóty 6, Donkó 4, Dénes -, Csontos -. Edző: Saeed Armaghani.



2000. március 02., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület