CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

'Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken'- 10. Május elseje- EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban- Soproni Kereskedelmi és Ipari Vásár- Iskolanap- Ballagási bál

"Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken"  2003. április 30-án, szerdán, 9:30 órakor kezdődik és 15.00 óráig tart az ITDH Kht. Észak-dunántúli Regionális Képviselete és a Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében az "Európa füzetek – A CE jelölés az ipari termékeken" – címmel meghirdetett. kereskedelemfejlesztési szeminárium. A rendezvényre az EU-felkészítés céljából a Soproni Tavaszi Vásár keretében kerül sor.
Helyszín: a Rosengarten étterem különterme, Sopron, Lackner K. út 64. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

10. Május elseje 2003. április 30.   szerdán, 18:00 órakor megkezdődnek a 10. Május elseje programjai a Lővér Campingben A Helyi Érdekegyeztető Tanácsban a munkavállalókat képviselő szakszervezetek és a Lővér Camping 2003. május 1. alkalmából 5 napos családi majálisra hívnak minden érdeklődőt a Lővér Campingbe (Sopron, Pócsi domb)  Április 30 -án fellép a Juice-zenekar, 23 órától Roy és Ádám, 2 óráig  Stella Artois Sörbált hirdetnek a szervezők a Juice zenekarral. A 10. Május elseje további soproni programjai a Programajánlóban találhatók.

EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban 2003. április 30-án, szerdán, 15:00 órakor a Tizenkét lépés Európába címmel Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara előadássorozata az Európai Unióhoz csatlakozás jegyében A Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (Deák tér 14.) EU felkészítés – szabványok, védjegyek, jelölések az EU-ban témában tartanak előadást.

Soproni Kereskedelmi és Ipari Vásár nyitja meg kapuit 2003. május 1-én, csütörtökön. A május 4-éig tartó rendezvényt az előző évekhez hasonlóan a Sopron Plaza területén rendezik meg. Lakberendezési termékek széles választéka, autószalon, szolgáltató cégek várják termékeikkel a látogatókat, akiknek a szervezők, a Program kft., valamint támogatóik az ITD Hungary és a Sopron Városi Kereskedelmi és Iparkamara naponta szerveznek építkezési, lakberendezési, energetikai tanácsadást.

A Deák Téri Általános Iskola Kulturális Napja 2003. április 30-án, szerdán, 16:00 órakor a Deák Téri Általános Iskola Kulturális Napja zajlik a Gyermek- és Ifjúsági Központban, Sopron, Ady Endre u. 10.,   Tel: (99) 511-200.

Ballagási bál 2003. április 30-án, szerdán, 21:00 órakor kezdődik a Gyermek- és Ifjúsági Központban a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara Ballagási Bálja.



2003. április 29., kedd 08:05


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület