CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Olasz fölény a Bajnokok-Ligájában

Focinapló - 2003. április

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

április 2. Közel teltház és nagy várakozás fogadta a Magyarország – Svédország EB-selejtezőt, mely azonban nagy csalódást okozott, hiába hajtottak a magyarok, az 1:2-es eredménnyel minimálisra csökkentek a továbbjutás esélyei.

április 5. Az angol rangadón a Manchester United 4:0-ra alázta a korábbi bajnokaspiráns Liverpool csapatát. Ezzel a Liverpool véglegesen lemaradt a bajnoki versengésben, már csak az Arsenal partnere a Unitednek.

április 13. Horvátországban ismét derbit játszottak, a forró hangulatú és hajtós mérkőzésen 0:1-re nyert a Hajduk Split a Dinamo Zagreb otthonában, így újra izgalmas a rájátszás, mivel a fővárosi csapat előnye immáron csak 4 pont.

április 14. Csúcstalálkozó a spanyol ligában: Real Sociedad – Real Madrid 4:2. A parádés találkozó eredményeképpen újra szoros a bajnokság, esélyes még a Deportivo La Coruna, a többi gárda teljesen leszakadt.

április 23. A magyar rájátszás rangadóját újabb Ferencváros-Újpest találkozó képezte, itt a zöld-fehér gárda 2:1-re győzött, ezzel továbbra is vezeti a táblázatot az MTK előtt. A mérkőzésre egyébként csak mintegy 8.000 néző volt kíváncsi, különösen sovány volt a vendégszektor látogatottsága – csupán 500 lila néző érkezett.

április 24. Totális latin dominancia a Bajnokok Ligájában, a 3 olasz gárda (Milan, Juventus, Internazionale) mellé csupán a Manchester United-et parádés meccseken kiverő (3:1; 3:4) Real Madridnak sikerült beférköznie. Az UEFA kupában Celtic Glasgow – Porto döntőnek örülhetünk májusban.

április 30. A Megyeri úton mintegy 1.000 néző előtt barátságos találkozón gólzáporos gyözelem született: Magyarország : Luxemburg 5:1. Hiába, ellenfelet tudni kell választani!



2003. május 02., péntek 13:04


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület