CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Május havi közgyűlés- Mozgás Ritmus Lendület Klub- 12. Kerékpártúra- 'Szentek országa Sacra Pannonia'- Fertő-parti Biofesztivál Hegykőn

Május havi közgyűlés 2003. május 29-én csütörtökön 8.30 órai kezdettel Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlésének ülésére kerül sor a Fő tér 5. szám alatti Díszteremben. Napirendi pontok

Mozgás Ritmus Lendület Klub évzárója. 2003. május 30-án, pénteken, 17.00 órakor a Mozgás Ritmus Lendület Klub évzárójára kerül sor a Gyermek és Ifjúsági Központban, (Sopron, Ady Endre u. 10.   Tel: 99- 511-200 )

12. Kerékpártúra Május 31-én, szombaton újból startol a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium szervezésében a tizenkettedik kerékpártúra. A Sopron-Fertőrákos-Balf-Sopron, 27 kilométeres távot kell teljesíteniük a résztvevőknek, akiknek a gyülekező a Vas' Villa Dózsa György utcai udvari bejáratánál lesz, 8.30-8.55 óra közötti nevezéssel. Nevezési díj: 200 Ft/fő, illetve család. Az indulásra 9.00 órakor kerül sor. Fertőrákoson a Puskás sörkertben, Balfon a Kastély Étteremben, a Fricikli kerékpárboltnál vannak a hitelesítő helyek, ahol a részvételi kártyát hitelesíteni kell. Beérkezési határidő: 11.00 óra. A távot sikeresen teljesítők a versenyt követően ajándéksorsoláson vesznek részt. A szervezők felhívják a résztvevők figyelmét arra, hogy a kerékpártúra nem verseny, valamint arra is, hogy a rendőri biztosítással együtt a közlekedési szabályok betartása mindenkire nézve kötelezők. Rossz idő esetén a kerékpártúrát június 7-én tartják.
A tavalyi kerékpártúrán több mint hatszázan vettek részt, az idén ennél is nagyobb létszámra számítanak a szervezők, akik a nevezési díjból befolyt összeget a soproni Erzsébet-kórház gyermekosztályának ajánlják fe.
A soproni Polgári Körök Szövetségének szervezésében kerül megrendezésre a
 
"Szentek országa Sacra Pannonia"   2003. május 29-én, csütörtökön, 18.00 órakor "Szentek országa Sacra Pannonia" címmel dr. Varga  Tibor  jogtörténész előadására kerül sor a  Szent Korona misztériumáról, misztériumának alapelemeiről a  Bán János Közösségi Házban, Sopron, Halász u. 38. szám alatt. A rendezvényt a soproni Polgári Körök Szövetsége szervezi.
 
Fertő-parti Biofesztivál Hegykőn, a Sportcsarnok melletti vásártéren rendezik meg május 31-én és június 1-én a Fertő-parti Biofesztivált. A két napos rendezvény szombaton 10 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődik, a programban – többek között – a táplálékkiegészítők szerepéről, a fény- és színterápia, a földsugárzás hatásairól hangzanak el előadások, de reflexológián, keresztül, a homeopátián át, indiai tánc- és divatbemutatóig mindent megtalálnak a látogatók. A kínálatban helyet kap a honfoglalók életéről, vándorlásáról, kultikus szokásairól szóló bemutató is. 



2003. május 28., szerda 01:02


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület