CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

VOLT - fesztivál  

 
Júliusban VOLT lesz!!!!


Idén immár 11. alkalommal gyűlhetünk össze egy kis “elő-Szigetelésre” a Soproni VOLT Fesztiválon. Három nap, tízenkét helyszín közel 100 fellépő teszi ezt a nyarat is majd emlékezetessé.
Az esemény - ahogy azt Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője elmondta – a tavalyi évtől a Sziget Szervezőiroda portfoliójának a részévé vált, egyben a második legnagyobb Fesztivállá nőtt ki magát kis hazánkban, amit bizonyít az is, hogy a Nyugat-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság a “Nyugat-Dunántúli Régió Kiemelt Turisztikai Rendezvénye” címet adományozta a Fesztiválnak.

A szervezők a programok bővítése mellett a szolgáltatások minőségének további fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetnek. Idén is lesz VOLT sport, ahol a spontán szerveződő csapatok mérhetik össze tudásukat. A régi idők táborozós hangulatát idézi a majd a VIVA tv-vel közösen szervezett Sopron területén szervezendő csapatjáték is. Öt állomáson különböző feladatok várják a csapatokat, a sikeres megoldásért pontok járnak, és ugyan a feladatokat hétpecsétes titok őrzi, annyit már most elárulhatok nektek, nem árt ha kostolgatjátok a soproni borokat, legyen a csapatban olyan aki szereti a sütiket, akár nagyobb mennyiségben :is :)), aztán legyenek jó hangú lányok is! Ennél többet azonban nem árulhatok el...

Idén először a VOLT Fesztiválon is bemutatkoznak zöld szervezetek, rengeteg információval, kézművesekkel, és természetesen zenével.

Az VOLT-ot az éteren át is befoghatod csak a FM 94,1 kell hangolódni. A jól megszokott "soproni hangokon" kívül a műsorokat olyan ismert személyek fogják vezetni mint: Fiala János, Rieger Johanna, Ligeti Nagy Tamás, Richi Pí, Qka MC, Superman, Pauchmann Péter.

Kertmozi is színesíti a programot, ahol a 34. Magyar Filmszemle filmjeiből láthattok válogatást és igazi csemegének ígérkezik: Sas István reklámfilmjeiből összeállított etapok is.

A Soproni Est színpad keretében javarészt soproni DJ-k és zenészek lépnek fel. Továbbá soproni költők verseit is meghallgathatjátok.

A VOLT Fesztivál három napja alatt Te is kipróbálhatod magad a freestyle-versenyben, igazi CUT Chill Out zóna vár rád, a Gimmeshut hip-hop családdal és a rock'n underground többszörös magyar breakdance-csapattal.
 

Az egyes színpadok programjairól folyamatosan tájékoztatunk benneteket!
 



Nagy Árpád

2003. május 30., péntek 13:12


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület