CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Nyári tábort szervez a gyermekeknek egy hetes turnusokban, négy héten keresztül, június 16-tól a Soproni Gyermekjóléti Szolgálat. A tábor díja 4.500 Ft, mely az ebédet is tartalmazza. Sámson Tímea, a gyermekjóléti szolgálat munkatársa elmondta, hogy sport, játék, kézműves foglalkozás, bobozás is szerepel a tervezett programban. Az érdeklődők a következő telefonszámot hívják: 524-361.

Ugyancsak június 16-tól indulnak az Aquarázs Sportegyesület egy hetes nyári táborai. A lovas tábor létszáma már betelt, de az aerobik, kosárlabda, kézműves, néptánc turnusokra még a jövő péntekig /jún.13./ várják a jelentkezőket a Lővér Uszodában. Az 5.100 Ft-os részvételi díj az ebédet is tartalmazza.

Hruby József alpolgármester fogadóórát tart ma 9.00-től 12.00 óráig az alpolgármesteri titkárságon a Polgármesteri Hivatalban.

A férfi kosárlabda NBI A csoportjába való feljutásért játszott mérkőzésen 82-68-ra nyert az Ászok a SMAFC-cal szemben. Mivel ilyen esetekben az egymás ellen elért pontkülönbség dönt, és 153-147-re nyert összesítésben az ászok csapata, megőrizte NB I A csoportos tagságát.

Véradás: június 5. csütörtök 12.00-16.00 Petőházi Cukoripari Rt munkatársait és a község polgárait várják a Kinizsi Teremben.

Szülésre felkészítő tanfolyamot szervez a Független Bábák Szövetsége Sopronban a Balfi u.39. szám alatt, június 6-7-én. A tanfolyam fő témái: felkészülés a várandósságra, terhességgondozás, a szülés, a baba és gondozása, szoptatás. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 505-288 és 354-005.

Június 1-től menetrend változás lépett érvénybe a Sopron-Szombathelyi vasútvonalon. Az utasforgalom csökkenése miatt több szerelvény nem áll meg Harkán és Peresztegen. További információ 517-212.

A Soproni Erdélyi kör a Trianoni békeszerződés megkötésének évfordulója alkalmából megemlékezést tart ma 18 órakor a soproni Barátság Parkban a Milleniumi emlékműnél. A megemlékezés után békés felvonulást tartanak a parktól a Hűség zászlóig.



2003. jĂşnius 04., szerda 13:28


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület