CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A GySEV 'kiszáll'- Szabadtéri pünkösdi istentisztelet -Kiállítás:'Sebesen zúgó szélnek zendülése'- - Bortúra- Tenplomos Napok Bánfalván- Ágfalva: istentisztelet és határnyitás- Múzeumi nyitvatartás

A GySEV nem támogatja tovább a soproni kosarasokat A soproni kosárlabdasportot több évtizeden kerestül támogató GySEV Rt. kiszáll a GySEV-Orsi női kosárlabdacsapat támogatásából. A lépést a vasúttársaság a vesztességes gazdálkodásával és az új stratégiájával indokolja. Tötök Zoltán ügyvezető elmondta, a csapat további működése biztosított, a klub nevéről, amelyből értelemszerűen a GySEV kikerül a sportklub Sopron várossal egyeztet.

"Sebesen zúgó szélnek zendülése..." címmel 2003. június 8-án, vasárnap, 18:00 órakor Sarkady Antal kiállítása nyílik a Káptalanház Galériában (Szt. György u. 7.)
A kiállítást köszönti Szokolay Sándor zeneszerző, tárlatmegnyitót tart Bősze Balázs költő, tanár. A kiállítás július 1-ig, naponta 8-17 óráig tekinthető meg.

Szabadtéri pünkösdi istentisztelet A soproni Református Egyházközség pünkösdhétfőn istentiszteletét a Fertő-Hanság Nemzeti Park központjában a "Kócsagvárban" tartja. Az immár hagyományossá vált szabadtéri istentisztelet 10 órakor kezdődik, a református templom elől (Deák tér 2. sz.) 9.00 órakor autóbusz indul az istentisztelet helyszínére.

Pünkösdi Bortúra Nyitott pincék rendezvénysorozat keretében 2003. június 7-9 között a történelmi borvidéket bejáró pünkösdi bortúrára hívja a szervező, a Bacchus Arts Stúdió  a nemes és elegáns borok kedvelőit, akiket ezúttal a Jandl Család borai várnak, Fertőrákoson a Patak sor 26. szám alatt.

Tenplomos Napok Bánfalván A Bánfalváért Baráti Kör Egyesület mindenkit szeretettel hív Hagyományőrző Pünkösdölésre, amely  2003. június 9-én, hétfőn, 15 órakor a Hajnal téren kezdődik.

Fellépnek: művészeti csoportok, táncosok, zenészek

Vendégek: Szent Borbála Kórus, Brennbergi Óvoda, Lajta Néptáncegyüttes, Auto-Motor veterán Club
Helybéli fellépők: Bánfalvi Óvoda, Bánfalvi Kórus, Blueberry Band, Fenyő téri iskolások,

Kapcsolódó cikk:
Templomos Napok Bánfalván 2002.

Ágfalva istentisztelet és határnyitás Hagyományos, 15.30-kor kezdődő  pünkösdhétfői ökumenikus istentiszteletre kerül sor az ágfalvi katolikus templomban, majd a már szintén  hagyományossá vált határnyitásra kerül sor a település határában, a B20-as határjelnél, ahol az Ágfalva és Lépesfalva (Loipersbach) között közlekedők 10-20 óra között vehetik igénybe a gyalogos vagy kerékpáros átkelőt.

Ünnepi múzeumi nyitvatartás a Soproni Múzeum június 8-án, vasárnap nyitva lesz, június 9-én, és 10-én, azonban zárva tart. A negycenki Széchenyi istván Emlékmúzeum szintén vasárnap fogad látogatókat, hétfő: szünnap.



2003. jĂşnius 07., szombat 09:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület