CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Tanévzárók- Fertőrákos: Díszkút a népszavazás emlékére- Négy évtized színei:Tranta Julianna tárlata- Incze János Dés gyűjteményes tárlata - 20 éves a Hot-Hat Ragtime Band- Tanévzáró a Zeneiskolában

Véget ért a tanév Véget ért a 2002/2003-as tanév. Már a hétvégén több soproni iskolában megtartották az évzáró ünnepségeket, illetve a nyolcadikosoknak rendezett, hagyományossá vált ballagást. A Lackner Kristóf Általános Iskola, a Fenyő téri Általános Iskola, a Kozmutza Flóra Általános és Speciális Szakiskola tanulóival együtt a Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium tanulói is évzárón búcsúztak a tanévtől és az iskolától.

Fertőrákos: Díszkút a népszavazás emlékére Fertőrákoson is elkészült az 1921. évi népszavazás 80. évfordulóján az Orbán-kormány által rendeletben ajándékozott, a történelmi eseményre emlékeztető emlékmű. Kovács György szobrászművész alkotása – három összefonódó faág és három madár –  a horvát, a magyar és a német közösség összefogását jelképezi. és egy kutat díszít. A díszkutat Palkovits János, Fertőrákos polgármestere avatta fel.

A Soproni Képzőművészeti Társaság szervezésében Tranta Julianna kiállítása nyílik Négy évtized színei címmel a Várkerület Galériában (Sopron, Várkerület 19.) A kiállítást megnyitja: Füzi Edit, a Képzőművészeti Társaság titkára. Közreműködik: T. Horváth József
A kiállítás megtekinthető: 2003. június 29-ig, hétköznapokon 10-17 óra között, szombaton és vasárnap 14-18 óra között.

Incze János Dés gyűjteményes tárlata A soproni Erdélyi Házban (Fövényverem u. 15.) Incze János Dés festőművész gyűjteményes kiállítása nyílik 2003. június 15-én, 18 órakor. A kiállítást megnyitja: Takács Péter festménybecsüs, műgyüjtő. A kíállítás megtekinthető: 2003.július 15-ig munkanapokon 10-15 szombaton 10-12 óra között.

A Hot-Hat Ragtime Band 20 éves születésnapi koncertje 2003. június 15-én vasárnap, 18:00 órakor a Liszt Ferenc Konferenciaközpont Hungária Serház teraszán kezdődik a Hot-Hat Ragtime Band 20 éves születésnapi bulija. A vidám zenés rendezvényen  közreműködik a Brass Brothers. A belépés díjtalan!

Tanévzáró a Zeneiskolában A Soproni Zeneiskola hagyományos tanévzáró hangversenyét hétfőn, június 16-án, 17.30 órakor a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Széchenyi termében tartja.



2003. jĂşnius 14., szombat 12:57


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület