CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Alpolgármesteri fogadónap- A nagylózsi Egyesített Szociális Intézmény csáfordjánosfai telephelyének ünnepélyes átadása- Városi Rajzkör kiállítása- A Hunyadi tanévzárója- Mozgássérültek parkolás

Alpolgármesteri fogadónap Kalmár István alpolgármester 2003. június 18-án,  8.30 –11.00 óra között tartja fogadónapját, a Fő tér 1. szám alatti alpolgármesteri irodában. Információ kérhető az alpolgármesteri titkárság 99-515-103-as telefonszámán.

A nagylózsi Egyesített Szociális Intézmény csáfordjánosfai telephelyének ünnepélyes átadása 2003. június 18. szerda  14.00 órakor, a Csáfordjánosfa, Egyesített Szociális Intézményben kerül sor a nagylózsi Egyesített Szociális Intézmény csáfordjánosfai telephelyének ünnepélyes átadására. Az 520 négyzetméter hasznos alapterületű épületben a 8 db kétágyas lakószobával, kialakított portával, irodákkal, az intézmény főzőkonyhájával, valamint az élelmiszerraktárral  egy minden igényt kielégítő, korszerű épülettel lett gazdagabb az intézmény és ezáltal a megyei szociális intézményhálózat.

Városi Rajzkör kiállítása 2003. június 18-án, szerdán, 18:00 órakor nyílik a Városi Rajzkör kiállítása. A tárlat július 13-ig látogatható, a Gyermek- és Ifjúsági Központban, az Ady Endre u. 10. szám alatt.

A Hunyadi tanévzáró ünnepélye 2003. június 18-án, szerdán, 9.00 - 12.00 óra között a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola rendhagyó tanévzáró ünnepélyére kerül sor a a Gyermek- és Ifjúsági Központban, az Ady Endre u. 10. szám alatt.

Mozgássérültek parkolásának nyilvántartása  Hétfőtől új rendszer lép életbe a mozgássérültek parkolásának nyilvántartásában adta hírül az MTI. A mozgássérültek parkolásának nyilvántartásában új, biztonsági matricás rendszert vezet be a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) hétfőtől, a budapesti főpolgármesteri hivatal arra kéri az érintetteket, hogy éljenek a lehetőséggel. A parkolási engedélyek tulajdonosai szabadon dönthetnek arról, hogy a meglévő - és továbbra is érvényben maradó - igazolványukat a MEOSZ-nál nyilvántartásba akarják-e vetetni.
A regisztráció során az önkormányzatok által kiadott érvényes engedélyeket, a hamisítás szempontjából biztonságos, számozott, hologramos matricával látják el.
A matrica nélküli igazolványok továbbra is használhatók a díjmentes parkoláshoz bárhol az országban, de a matricás megoldás az érintetteket megóvhatja a "kellemetlenségektől".
 
 



2003. június 16., hétfő 14:56


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület