CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

MA 17.00 órakor Sopron Fő téren alpolgármesteri köszöntővel, néptáncosok műsorával, zenészek, táncosok felvonulásával, a Soproni Szimfonikus Zenekar hangversenyével, "Ördögszekér" kézműves kirakodó-vásárral kerül sor a Soproni Ünnepi Hetek ünnepélyes megnyitójára. 16:30 órakor Hűség-kút avatás a Kisvárkerületen, Avató beszédet mond Kiss Péter kancelláriaminiszter, majd átadják a Várfalsétány újonnan elkészült szakaszát a Várkerület 8-tól a Színház u. 13-ig. 18 órakor adják át a Városháza felújított dísztermét nek átadására kerül sor (Polgármesteri Hivatal Fő tér 1.)

Megépítették a fertőrákosi öbölben a strandot és a parkolót elválasztó drótkerítést. A dróthálót a büfésor vonalában, a vízbe benyúló földnyelvtől feszítették ki. Az új beléptető rendszer tegnaptól üzemel.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Karának diplomaátadó ünnepsége lesz a Gyermek és Ifjúsági Központban holnap 10.00 órától. A levelező és esti tagozaton végzett hallgatóknak ugyancsak szombaton, délután fél kettőkor tartják az oklevélátadó ünnepséget.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola HOLNAP 10,00 órai kezdettel tartja végzos tanulóinak kibocsátó ünnepségét. A rendezvény különösen jelentős az iskola életében ugyanis a határőrök mellett most első alkalommal kerülnek avatásra rendőr tiszthelyettesek. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata ebből az alkalomból csapatzászlót adományoz az iskolának. Az ünnepséget hagyományteremtő jelleggel Sopronban a Petőfi téren tartják. A rendezvény programjának részeként a Szakközépiskola - Táncsics u. - Újteleki u. - Ógabona tér - Petőfi tér útvonalon történik meg a szakközépiskolából való ki-, illetve bevonulás, amelyek alkalmával forgalomelterelésre kerül majd sor. A rendezvény napján a Petőfi téri parkoló igénybevételének korlátozására is sor kerül. Az ünnepség szervezői kérik a gépjármutulajdonosokat, hogy 2003. június 21-én 05:00 és 14:00 óra közötti időben a parkolót ne vegyék igénybe.

Egyesült a Soproni Ászok & a SMAFC Roto Elzett férfi kosárlabda csapata. Az eddig az A csoportos Ászokot működtető FKL Kft.-ben a megállapodás szerint a SMAFC tulajdonrészt vásárol és többségi tulajdonos lesz. A sportszervezetet négy fős operatív elnökség (Bácskai Kornél, Bokor Ákos, Nagy László és Szlávik Gábor) irányítja és az egyesült csapat elnöksége 13 főből áll. A csapat Soproni Ászok-SMAFC néven indul az A csoportban. A vezetőség már megkezdte a tárgyalást a játékosokkal. Mivel fiókcsapatot nem kell indítani, az NB I/B-ben szereplő alakulatot SMAFC-Soproni Ászok néven nevezik majd.



2003. június 20., péntek 14:48


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület