CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Városháza  

Vendégek  Bad Wimpfenből
Július 26. és augusztus 3. között Bad Wimpfen testvérváros delegációját látja vendégül Sopron. A közel 60 főből álló küldöttséget július 28-án a Polgármesteri Hivatalban Hruby József alpolgármester, és Wilfing Ferenc kabinetfőnök is fogadja, amely alkalommal a város jelenlegi helyzetéről, gondjairól, örömeiről tartott beszámoló alatt a egy pohár vörösbor kíséretében üdvözlik a vendégeket.
A delegáció, mely nem hivatalos delegációként van városunkban, programja során ellátogat Budapestre, a Parlamentbe, hajókirándulást tesz a Fertő tavon, megnézi a  mörbischi víziszínpad előadását, kirándul a Schneeberg-re, és a Dunakanyarba.
Augusztus 2-án Fertőrákoson baráti vacsorára, beszélgetésre kerül, amely alkalommal a Német Kisebbségi Önkormányzat, és a Német Regionális Iroda képviselőivel, valamint a Sopron és Környéke Német Kultúrklub Egyesület tagjaival is találkoznak a vendégek.

Japán delegáció érkezik Sopronba
Sopron testvérvárosából, a japán Kazunoból érkezik küldöttség hétfőn Sopronba. A város vezetői a vendégeket kedden a Városházán fogadják. A városnézés és múzeumlátogatás mellett egész napos  Sopron - Kőszeg „bortúra”, budapesti kirándulás,  a Fertő tó és környékével való ismerkedés, a Páneurópai Piknik helyszínére és Fertőrákosi kőfejtőbe tett kirándulás is szerepel. A tervek szerint hajókirándulás, az Esterházy kastély megtekintése, valamint hangversenyen való részvétel is szerepel a szigetországból érkezett vendégek programjában.

Zöld számon hívható a Polgármesteri Hivatal
Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ingyenesen hívható  zöld száma: 80/204-322 augusztus 1-től munkanapokon várja a lakosok közérdekű bejelentéseit, panaszait, valamint javaslatait.



2003. július 27., vasárnap 20:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület