CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kedden és szerdán forgalomkorlátozás a soproni határátkelőnél- Vágányzár: Sopron-Szombathely, Sopron-Bük-Sopron, Sopron-Wiener Neustadt vonalakon- Pótfelvételi a Gábor Dénes Főiskolára

Forgalomkorlátozás a soproni határátkelőnél
Félpályás útlezárás miatt a soproni határátkelőhely elkerülését kéri az autósoktól kedden és szerdán a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP).
Útépítés miatt július 29-én és 30-án a Sopronból a határátkelőhöz vezető 84-es számú főútvonalon félpályás útlezárás lesz. A VPOP a torlódások elkerülése miatt kéri az utasokat, hogy aki teheti, kerülje el a soproni határátkelőhelyet.

Vágányzár A Sopron-Szombathely közötti Vasútvonalon pályaépítési munkálatok miatt augusztus 1-jén nulla órától augusztus 28-án 24 óráig Sopron-Bük-Sopron, valamint augusztus 29-én nulla órától szeptember 6-án 24 óráig Sopron-Szombathely-Sopron állomások között valamely személyszállító vonat utasait vonatpótló buszok szállítják.
Az EURegio vonatok Sopron-Wiener Neustadt útvonalon változatlan menetrendben közlekednek, azokhoz Szombathely felé és felől vonatpótló csatlakozás nem biztosított. Az autóbuszok Kópházán a 84. számú főúton, Nagycenken a kisvendéglőnél, Sopronkövesden a csárdánál, illetve Lövőn a Roto-Elzettnél lévő Volán megállóhelyen állnak meg.

Pótfelvételi a Gábor Dénes Főiskolára A Gábor Dénes Főiskola Soproni Tagozata a 2003. évi pótfelvételi eljárás során felvételt hirdet műszaki informatikai és műszaki menedszer szakokra. Jelentkezési határidő: augusztus 8.
A képzés távoktatás jellegű, költségtérítéses, péntek délután és szombat délelőtt történik. A tananyagokat a főiskola, külön térítés nélkül biztosítja. Az oktatás helyszíne: Nyugat-Magyarországi Egyetem, Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4. Bővebb információ a 30-411-29-41, illetve a 99-518-182-es telefonszámokon kaphatók.



2003. július 28., hétfő 17:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület