CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Zenés hétvége a Fő téren: újra éled a Belváros- Megyei jogú városok megbeszélése- Fidelitas kispályás focitorna- Nyári ügyfélfogadás- Keresik a fertődi kastély egykori berendezését

Zenés hétvége a Fő téren: újra éled a Belváros. Augusztus 9-én, valamint augusztus 10-én 19.00 és 22.00 óra között újból örökzöld slágerek csendülnek fel a Fő téri színpadon, ahol szombaton ezúttal, a Radler Musi' Zenekar, illetve vasárnap a Hanság Big Band Zenekar  szolgáltatja majd a jó hangulathoz való zenét.
Augusztus 9-én, 20.00-20.45 óra között a Tűztoronyból pedig, újból toronyzene szórakoztatja a Belváros közönségét. . Mindenkit szeretettel vár Sopron Fő terére a szervező: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Megyei jogú városok megbeszélése 2003. augusztus 12-én Sopronban tartják a régió megyei jogú városai polgármestereinek következő megbeszélését. A megbeszélés témája: Tájékozódás és konzultáció a Pályázat Előkészítő Alap (PEA) döntés előkészítési munkafolyamat jelenlegi állásáról. Polgármestereknek előadást tart: Győrffy Gábor, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. ügyvezető igazgatója.

Fidelitas kispályas focitorna Második alkalommal kerül megrendezésre a Fidelitas kispályás focitorna Sopronban.
Augusztus 9-én 10-20 óra valamint augusztus 10-én, 13-17 óra között zajlik a rendezvény,amelynek helyszíne: a Kurucdombi sportpálya.
Az esemény sztárvendége SNS Blues Band lesz. A résztvevők értékes nyereményekre, ajándékokra számíthatnak.
Nevezni a következő helyeken lehet: Szent György Plébánia, (Dr. Wrenkh Ede Közösségi Ház), Sopron, Szent György u. 7 További információk a 30/313-92-62-es mobilszámon kaphatók. Nevezési díj: 1800Ft/csapat (5+1 fő) A részletes program a Programajánlóban olvasható.

Nyári ügyfélfogadás Továbbra is a nyári ügyfélfogadás szerint – szerdán – várja ügyfeleit a Polgármesteri Hivatal. Az okmányirodában a nyári időszakban a szokásos rend szerint folyik az ügyfélelek fogadása.  

Keresik a fertődi kastély egykori berendezését A fertődi Esterházy-kastély rekonstrukciója miatt keresik a kastély egykori berendezési tárgyait.
A második világháború végén és az azt követő időben széthordott és még fellelhető értékeket próbálják megtalálni, adományként megkapni, vagy visszavásárolni - közölte a kastély e feladatokkal megbízott tanácsadója. Mint elmondta, már két Esterházy-címer is a kastély birtokában van, de még mindkettő restaurálásra vár.
A kastély felújítására az idén 350 millió forintot fordítanak. (MNO-radio.hu )



2003. augusztus 05., kedd 23:47


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület