CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Ronaldinho a Barcaban!

Focinapló - 2003. július

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

július 3. Befejeződtek az ez évi Libertadores Kupa küzdelmei. Létrejött az álomdöntő, melyben az argentín Boca Juniors két mérkőzésen összesítésben 5:1-re diadalmaskodott a brazil Santos felett. A mérkőzést követően a diadalittas argentín szurkolók hajnalig tartó zavargásokat rendeztek.

július 13. Az Intertotó Kupa idén sem hozott sok babért a magyar indulók számára. A Videoton már az elsö körben elbúcsúzott a bolgár Marek Dupnica ellenében, míg a Győr kínkeservesen továbbjutott a ciprusi Ethnikosz Ahnasz ellen. A Racing Santander már komolyabb ellenfélnek bizonyult, itt az utolsó pillanatban esett ki a magyar gárda, a spanyolok „C“-csapata elleni 0:1, majd 2:1 után búcsúztak.

július 19. Csekély érdeklődés mellett rendezték meg az idei magyar Szuper Kupa döntőt, a Ferencváros és az MTK összecsapására csupán mintegy 2.000 néző volt kíváncsi a Népstadion lelátóin. A mérkőzés egyértelmü MTK-fölényt és 2:0-ás kék-fehér diadalt hozott.

július 24. Beckham mellett a holtidény második legnagyobb sztárigazolása a brazil Ronaldinho transzfere volt a Paris SG csapatától a katalán Barcelona gárdájába. Az ifjú sztár bemutatkozására 30.000 fanatikus volt kíváncsi.

július 25. Megejtették az idei európai kupák selejtezőinek sorsolását. Az UEFA-kupában a Debrecen a litván Ekranas Panevezys csapatával csaphat össze, míg a Ferencváros (zárt kapuk előtt) a máltai Birkirkara gárdájával mérkőzhet meg. A Bajnokok Ligájának selejtezőjében az MTK-ra a finn HJK Helsinki vár, továbbjutása esetén “már csak” a skót Celtic Glasgow testén keresztül kellene a csoportokba jutni.



2003. augusztus 05., kedd 23:48


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület