CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Zenés hétvége Sopron Fő terén- Fidelitas kispályás focitorna- Aláírásgyűjtés az állatok védelmében- Hegykői Vigasságok- Régiségvásár- Sopronhorpács: falunap- Gyermekrajz-kiállítás

Zenés hétvége Sopron Fő terén A hétvégi Fő téri zenés műsorok tovább folytatódnak.  Az előzetesen meghirdetett műsorban vasárnap változás lesz. 19.00 és 22.00 óra között a Continental Zenekar muzsikál majd a Fő téren felállított szabadtéri színpadon.

Fidelitas kispályás focitorna Húsz csapat részvételével zajlott a mai nap folyamán a Fidelitas kispályás focitorna. A csapatok a hőséggel, valamint egymással hősi küzdelmet folytattak.
A mai csoportmérkőzéseket követően holnap 13.00 órakor kezdődnek az elődöntők, a döntőkre 16-17 óra között kerül sor. A focitorna eredményhirdetése 17 órakor lesz.

Aláírásgyűjtés az állatok védelmében Az állatkínzás szigorúbb büntetése érdekében kezdődött aláírási akció Sopronban is. Az országosan zajló aláírásgyűjtéshez a soproniak az állomás utcai Mardel állateledel-kereskedésben, valamint a Gazda utcai Guppy kereskedésben csatlakozhatnak, de a tervek szerint, több, állatfelszerelést, állateledelt forgalmazó kereskedésben is lesznek aláíró ívek, amelyeken a személyi szám feltüntetése is szükséges.

Hegykői Vigasságok A Pro Cultura Hegykő Közalapítvány szervezésében két napos rendezvénysorozat kezdődött ma Hegykőn. A mai borkóstolóval, szabadtéri piknikkel kezdődő rendezvényen a cinfalvi fúvószenekar zenél, a Jurta Együttes táncházhoz szolgáltatja majd a talpalávalót. Este bál és tűzijáték várja a szórakozni vágyókat. Vasárnap 15.00 órakor A Fertő-táj képei címmel kiállítás nyílik Völgyi János képeiből, a Tornácos Panzióban Novák Natália akvareljeit és Kovács György szobrait láthatja a közönség. Vasárnap 16.00 órakor bábszínház, 18.00 órakor a Swing Trió koncertje következik, a továbbiakban 19.30-kor a hegykői templom kórusa , 20.00 órakor az Első Magyar Harmonika Együttes lép fel. Bál és a 23.  órakor kezdődő V-Tech koncertje zárja a Hegykői Vigasságok idei rendezvényét.
 

Régiségvásár Az immár hagyományossá vált régiségvásár szintén holnap, augusztus 10-én, 8-16 óra között is várja az érdeklődőket.
Kapcsolódó cikk:
Régiségvásár a Fő téren

Sopronhorpács: falunap Falunapot rendeznek  Sopronhorpácson. Augusztus 10-én, vasárnap 10 órakor szentmise, majd obeliszkszentelés nyitja meg a falunapot, amelyet közös ebéd követ. 12-14 óra között légfegyveres lövészet, 14.00 órától borkóstolóval egybekötött, minden korosztálynak szóló kultúrműsort rendeznek a községháza előtti téren.

Gyermekrajz-kiállítás Vándorkiállítás nyílik a locsmándi evangélikus egyházközség közösségi házában, a locsmándi, az újkéri és a zsirai óvódások és kisiskolások rajzaiból. Az augusztus 10-én vasárnap, 10.00 órakor nyíló kiállítás anyagát két hét múlva Zsirán és Újkéren is bemutatják.



2003. augusztus 09., szombat 21:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület