CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Petőfi Színház: Bérletezés- Szülőföldünk megyei honismereti, helytörténeti és néprajzi pályázat eredményhirdetése- Textilművészet: A Napba öltözött asszony- Szent Korona fogadalomtétel

Bérletezés a Petőfi Színház 2003/2004-es évadjára A soproni Pertőfi Színház 2003/2004-es évadjára szóló új bérletek váltása kezdődik augusztus 22-én.
A színház műsortervében, többek között, Ödön von Horváth: A végítélet napja, Barillet-Grédy: A kaktusz virága, A. Miller: Az ügynök halála, Tenessee Williams: A vágy villamosa, Molnár Ferenc: A hattyú, Lehár Ferenc: A víg özvegy nagyszínházi előadások szerepelnek. A Petőfi Színház a kisszínházi előadások sorában P. Hamilton: Gázláng, Zalán Tibor: Amese marad, J. Kylti: Kedves hazug darabokat tervezi műsorra tűzni.
Az új bérletek váltására a színház jegyirodájában (Sopron, Liszt Ferenc u. 1.) szeptember 27-ig van lehetőség, hétköznap: 9-17 óra, valamint szombaton 9-12 óra között. További infók a Pro Kultúra Sopron Kht. oldalain találhatók , valamint a jegyiroda@prokultura.hu e-mail címen kérhetők.

Szülőföldünk megyei honismereti, helytörténeti és néprajzi pályázat eredményhirdetése A "Szülőföldünk" Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete - a Megyei Önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatásával - közel három évtizede szervezi és koordinálja a megyei honismereti, helytörténeti és néprajzi pályázatot.
2003-ban is szép számmal érkeztek pályamunkák az egyesület felhívására. Az idei esztendőben általános iskolás, ifjúsági és felnőtt korosztályból összesen 158-an vállalták a megmérettetést.
Az eddigi évek hagyománya idén is folytatódik, 2003. augusztus 14. csütörtök  10.00 órakor Győrött, a Megyeháza, dísztermében (Árpád út 32. fszt.) kerül sor a beérkezett pályázatok értékelésére, valamint az azt követő díjkiosztó ünnepségre, amelyen dr. Szakács Imre, a Megyei Közgyűlés elnöke köszönti a megjelenteket, majd átadja az elismeréseket, köztük "Győr-Moson-Sopron megye nagydíját".

Textilművészet: A Napba öltözött asszony A Soproni Katolikus Konvent rendezésében 2003. augusztus 15-én, pénteken, 16.00 órakor A Napba öltözött asszony címmel nyílik Varga Bernadett textilművész kiállítása a Bán János Közösségi Házban (Sopron, Halász u. 38.) A kiállítást Bács Márta, a KÉSZ Soproni Szervezetének titkára nyitja meg. Közreműködik: Maczkó Mária énekművész és Tama Andrea főiskolai hallgató A kiállítás 2003. szeptember 14-ig tart nyitva, szombaton és vasárnap 14-17 óra között.

Szent Korona fogadalomtétel A  fogadalomtétel időpontja  2003. augusztus 15., 18.00 óra, helyszíne a Szent Mihály templom. A fogadalom tételre nem jelentkezőket is szeretettel várnak a szervezők.
 



2003. augusztus 12., kedd 21:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület