CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Horváth Judit kosárlabda emléktorna, Pécs: Magyarország-Horvátország 65-54; Darecko Rawlins megegyezett a Soproni Ászok-SMAFC vezetőivel

Horváth Judit kosárlabda emléktorna, Pécs
Magyarország-Horvátország 65-54.
A magyar csapatban szerepelt (jól), Seres Éva (Orsi) 8/6, Horváth Zsuzsa (Orsi) 3/3, Vajda (Orsi), Eördögh Edit (volt Postás) a legtöbb assziszt és lepattanó az ő nevéhez fűződik. Englert Orsolya (volt Postás) két pontot dobott, Papp Krisztina (volt Postás) sérülés miatt nem léphetett pályára. A TV közvetítés alatt a Sport 1 munkatársai rengeteget foglalkoztak a volt Postással, és Török Szilvi (Orsi) távolmaradásával. A kommentárok szerint az Orsi nem engedte el a játékost...

Bosznia-Hercegovina-Universiade válogatott 57-50. A pécsi torna második mérkőzésén Zsovár Orsi (Orsi) is játszott.

A tegui (Dél-KOrea) Universiadéra nevezett magyar női kosárlabda csapatban szerepel majd, Horváth Zsuzsa és Zsovár Orsolya (mindkettő Orsi is, de ott lesz a csapatban Halmos Nóra (Röhnisch-Foton Sopron) is.

Darecko Rawlins megegyezett a Soproni Ászok-SMAFC vezetőivel, így soproni kosaras lett belőle. Új csapata aug.22-én délután öt órakor a Krasznai csarnokban az osztrák Fürstenfeld csapatával mérkőzik majd.

A Krasznai kupára Sopronba érkező osztrák elsőligás Oberwaltersdorf csapatában Sterbenz László az edző, s az alsó-ausztriai gárdának van két fekete játékosa is, az egyik nem más mint a Körmendben is villogott Charles Edmonson.

A Matáv Sopron sportirodájában (Kristály Áruház) már árusítják munkanapokon 11 órától a 2003-2004-es bajnoki év bérleteit. Ár 5-18 ezer forint.

A Káposztás utcai stadionban már elhelyezték a lelátó keleti oldalára a székeket.

Augusztus 16-án este nyolc órakor, villanyfényben, Tapolcán játszik MK mérkőzést a Matáv labdarúgó csapata a helyi Honvéd ellen.

Augusztus 23-31. között rendezik majd meg Párizsban az atlétikai világbajnokságot, melyen Németh Roland (SAC) és Gyulai Miklós (SAC) is. Roland 100-on és váltóban (4x100) fut majd, utóbbiban Dobossal, Pauerral és Gyulaival együtt. Az Universiade atlétikai csapatába bekerült Németh Gergely (SAC) 100-on és 200-on, de ott lesz Koreában a távolugró Lőrincz Imre is.

W.F.



2003. augusztus 15., péntek 16:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület