CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Városháza  

Az augusztus 28-i közgyűlést megelőző bizottsági ülésekre kerül sor a héten.

Közgyűlés előtti bizottsági ülések Az augusztus 28-i közgyűlést megelőző bizottsági ülésekre kerül sor a héten. A tanévi feladatváltozásokról és az önkormányzat első félévi költségvetési gazdálkodásáról tárgyal a mai napon az oktatási, a sport és ifjúsági bizottság.
Csütörtökön  az egészségügyi és szociális bizottság – többek között – az ügyeleti rendszer és a gyermekgyógyászati ügyelet jelenlegi helyzetéről, a Soproni Erzsébet Kórház aneszteziológiai és diagnosztikai berendezései cseréjéhez szükséges 40%-os fenntartói/tulajdonosi önrész vállalásáról,  iskolafogászati körzet szerződésének módosításáról, a Soproni Gyermekjóléti Központ magasabb vezetői pályázatának elbírálásáról,  szociális bérlakásra benyújtott pályázatok elbírálásáról szóló előterjesztésekről tárgyal.
A a városfejlesztési bizottság napirendi pontjai között szerepelnek belterületbe vonási kérelmek, a Városszépítő Egyesület közterület-átnevezési kérelme (Táncsics M. utca és a Móricz Zs. utca), a  Kisvárkerület (Hűségkút) forgalmi rendjének véglegesítése, a gyengén megvilágított közterületek közvilágítási hálózatbővítése. A meghirdetett két önkor,ányzati pályázat –  „Iparosított technológiával épült lakóépületek energetikai felújítása”, valamint az lakóépületek energiatakarékos korszerűsítésének és teljes felújításának támogatásáról szóló  – beérkezett pályázati anyagról is tárgyalnak a képviselők, és megvitatják a Sopron Megyei Jogú Város környezeti állapotáról szóló beszámolót.
A kulturális és idgenforgalmi bizottság  Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2003. I. félévi költségvetési gazdálkodásáról szóló beszámoló mellett, többek között az őszi közgyűlési anyagok előkészítéseével és a kulturális és idegenforgalmi támogatások áttekintésével is foglalkozik majd.
A jogi és ügyrendi bizottság augusztus 25-én, hétfőn ül össze.

Kapcsolódó cikk:
Sopron Megyei Jogú Város augusztusi közgyűlésének napirendi pontjai



2003. augusztus 19., kedd 12:49


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület