CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Városháza  

Személyi döntések és Sopronért Díj átadása az augusztus 28-ai közgyűlésen

Az augusztus 28-ai közgyűlésen a gazdasági kérdések megtárgyalása mellett több fontos személyi döntést is hozott a képviselő testület.
A Soproni Ipari és Innovációs Park Kft. ügyvezetői feladatainak ellátására kiírt pályázat nyertese Kaufmann Ilona eddigi megbízott ügyvezető, aki a döntés alapján három évre, 2006-ig kapta megbizatását.


Kaufmann Ilona a pályázati eredmény kihirdetése közben

A közgyűlés szünetében Bodnár László, a Matáv szolgáltatási és logisztikai vezérigazgató-helyettese  Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlésétől a város labdarugásáért  végzett támogatási tevékenységéért "Sopronért Díj"-at vett át. A kitüntetéssel járó pénzjutalmat Bodnár László a "Sopron és vonzáskörzet korszeríí egészségügyí ellátásáért alapítvány" részére ajánlotta fel.
"Sopronért Díj"-at a város fejlődéséért, nemzetközi hírnevének növeléséért kiemelkedő tevékenységet végzők részére adományoz a Közgyűlés. A díj mellé bruttó 100.000 forint pénzjutalom jár, melyet Bodnár László az SZJA levonása után nettó 100.000 forintra egészített ki. Az összeget felajánlotta a "Sopron és vonzáskörzet korszerű egészségügyi ellátásáért alapítvány" részére, melyet az alapítvány a soproni Erzsébet kórház gyermekosztályának támogatására fordít. Az adományt a Matáv, az egyéni dolgozói adományhoz hozzáadott vállalati hozzájárulás formájában, további 100.000 forinttal egészítette  ki a vállalat KEA programjának keretében.


Bodnár  László átveszi a kitüntetést Kalmár István alpolgármestertől

A Sopron és vonzáskörzete korszerű egiészségügyi ellátásáért alapítvány1990 óta támogatja a soproni kórház tevékenységét. Többek között támogatták a soproni kórház rendelőintézetének rekonstrukcióját, és folyamatosan hozzájárulnak korszerű gyógyászati eszközök beszerzéséhez az intézmény részére. A gyermekosztály számára felajánlott adományokat az alapítványon belül külön kezelik.


Bodnár  László átadja az adományt Tóth Péter osztályvezető főorvosnak

Bodnár László beszédében kiemelte, hogy tevékenységében  segítségére volt vállalata, valamint a város intézményei. Köszönetet mondott az Önkormányzatnak azért, hogy a privatizáció során tulajdonosként is részt vállalt a  labdarugó csapat támogatásában. Reményét fejezte ki, hogy egy két éven belül a csapat akár a nemzetközi porondon is megmérettetheti magát.

Sopron Városi Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány alapító okiratának módosításával a testület Rajnai Károlyt nevezte ki a kuratórium elnökévé.

A Soproni Gyermekjóléti Központ magasabb vezetői pályázatának elbírálásáról is döntöttek a képviselők, Tengerdi Antalt bízták meg az intézmény vezetésével.
 


Dr. Galambos György Sopron újonnan kinevezett jegyzője
még jelöltként a közgyűlés szünetében

A jegyzői pályázat elbírálása zárta a személyi döntések sorát. A több évtizedes soproni közigazgatási, és Nagycenken szerzett jegyzői tapasztalatot szerzett Galambos György tér vissza a Városházára.

tsz



2003. augusztus 28., csütörtök 21:50


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület