CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Ciklusokon átívelő, példaértékű összefogás

Villanyfényes szezonnyitó a megújult Káposztás utcai Városi Labdarúgó Stadionban.
 

A rekonstrukciós program keretében  megújult Káposztás utcai Városi Labdarúgó Stadionban rendezték  meg - először villanyfényes megvilágításban - a Matáv FC Sopron - Pécsi MSC bajnoki labdarugó mérkőzést. Az ünnepi program keretében 18 órától gyermek labdarúgó mérkőzést láthattak az érdeklődők.

A rekonstrukciót támogatók és kivitelezők számára rendezett fogadáson Mesterházy Attila a Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztérium  politikai államtitkára mondott köszöntőt.


Ágota Gábor az előző ciklus alpolgármestere,
Mesterházy Attila a Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztérium  politikai államtitkára,
Hruby József és Kalmár István alpolgármesterek

Mindig öröm egy államtitkár számára, különösen a Sportminisztériumból, ha bárhol az országban sportlétesítményt adhat át. Különösen fontos Sopronban , hiszen  példaértékű az egész ország számára, hogy a nagy országos politikai csatározások közt  a ciklusokon átívelő, az előző kormány által elkezdett és a jelenlegi kormány által folytatott stadion rekonstrukciós programot kellemes környezetben, a politikai vitáktól mentesen hajtották végre és  szeptember végére befejeződhet a beruházás - mondta az államtitkár.

Kalmár István alpolgármester a város képviseletében, valamint a Matáv Sopron Labdarúgó Clubot üzemeltető Kft. huszonöt százalékkal rendelkező résztulajdonosaként, illetve  a  stadion tulajdonosaként,  köszöntötte a szurkolókat és megköszönte Mesterházy Attilának, hogy a Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztérium  hatvan százalékos arányban  támogattta a hatszáz milliós  beruházást. Az alpolgármester örömét fejezte ki, hogy az elmúlt négy forduló után egy olyan csapattal gazdagodott a város, amelynek játékosai ha kell "meghalnak a pályán".


 

Kalmár István köszöntötte Bodnár Lászlót a Matáv szolgáltatási és logisztikai vezérigazgató-helyettesét, aki a legutóbbi önkormányzati közgyűlésen vehette át a Sopronért díjat az elmúlt tíz évben a csapatért végzett tevékenységéért. A csapatok bevonulásaés a Himnusz után Bodnár Lázló ünnepi kezdő rúgásával került sor az első soproni villanyfényes mérkőzésre.

tsz



2003. szeptember 01., hétfő 01:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület