CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Amit a kábítószerről tudni kell- Sorskérdésekről a Kálvin Körben- Vendégek a Városházán- A Természetbarát-forrás ünnepélyes avatása- Kézműves foglalkozás- Atillától Szent Istvánig: Szent Korona tan

’Amit a kábítószerről tudni kell’ címmel a Soproni Rendészeti Szakközépiskolában nyílt kiállítás a tegnap. A négy éve összeállított, és azóta vándorkiállításként több településen bemutatott információs anyag Rendőrség Történelmi Múzeumának anyagát képezi. Családtagoknak, pedagógusoknak, nevelőknek egyaránt szól a tárlat, amelyet a soproni rendészeti Szakközépiskolában október 8-ig nézhetnek meg az érdeklődők.

Sorskérdésekről a Kálvin Körben A Nemzeti Színház élén eltöltött időszakról, nemzetünk és kultúránk sorskérdésiről szólt Ablonczy László író, kritikus Kálvin Körben tartott előadása.A református családi indíttatás, majd a sárospataki és debreceni diákévek által is megalapozott hitéről, a színházhoz való kötődéseiről, élete sorsfordulóiról tartott személyes hangvételű előadást Ablonczy László író, kritikus a Soproni Kálvin Körben. Az előadásról rövidesen részletesen beszámolunk.

Államtitkári látogatás és vendégek Kemptenből Kalmár István alpolgármester a mai napon a soproni Városházán Benedek Fülöp címzetes államtitkárt fogadja. 2003. szeptember 11-én pedig, Kemptenből érkező vendégeket köszönt majd a soproni Városháza dísztermében.

A Természetbarát-forrás ünnepélyes avatása 2003. szeptember 10-én szerdán 11:00 órakor a teljesen megújított Természetbarát-forrás ünnepélyes avatására kerül sor a Szalamandra tónál. A rendezvény szervezője a Castanea Környezetvédelmi Egyesület

Kézműves foglalkozás 2003. szeptember 11-én csütörtökön, 17:00 órakor a Boldog Gizella kézműves csoport szervezésében kézműves napot tartanak a Bán János Katolikus Közösségi Házban (Halász u. 38.)

,,...Folyóvizen innen és túl életnek fája vala..." - Atillától Szent Istvánig- címmel a soproni Polgári Körök Szövetségének szervezésében a Szent Korona misztériumáról és tanáról szóló témakörben Dr. Varga Tibor jogtörténész tart előadást a Wrenckh Ede Közösségi Házban, a Sopron, Szent György u. 7. szám alatti Jezsiuta teremben. A rendezvény időpontja: 2003. szeptember 11, 18.30 óra.



2003. szeptember 10., szerda 01:43


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület