CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Alpolgármesteri fogadóórák- Corvinus Kör: Grabner József Sopronról vall- Új épületben a Vöröskereszt- Ágfalvi Krónika: megjelent a II. szám- A Fidelitas szórólap-gyűjtési akciója

Alpolgármesteri fogadóórák 2003. szeptember 17-én, szerdán, 10.00-13.00 óra között tartja fogadóóráit Kalmár István alpolgármester a Városházán (Sopron, Fő tér 1. szám), az I. emeleti alpolgármesteri irodában. Érdeklődni a 99-515-103-as telefonszámon lehet.



Corvinus Kör: Grabner József Sopronról vall A Corvinus Magyar-Osztrák Baráti Kör szervezésében 2003. szeptember 17-én, szerdán 17.00 órakor kerül sor a kör következő ülésére, amelyen Grabner József soproni akvarellista beszél Sopronhoz való kötődéséről, a város ihlető erejéről. A rendezvényre a Kulturális és Baráti Körök Szövetsége Várkerület 19. szám alatti székházában kerül sor.

Kapcsolódó cikkek:

Tavaszköszöntő -Grabner József tárlata
Grabner József kiállítása a  Toronygalériában
Grabner József akvarelljei a Lábasházban
Grabner József : Évszakok Falinaptár a várost szeretőknek



Új épületben a Vöröskereszt A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete új helyiségének átadó ünnepségére kerül sor 2003. szeptember 18-án, csütörtökön, 14.00 órakor, a Várkerület 43. szám alatt. Az eseményen ünnepi köszöntőt mond Kalmár István alpolgármester, valamint Dr. Morzsányi éva, a Magyar Vöröskereszt főtitkára. Közreműködik a Juventus Ifjúsági Koncert Fúvószenekar.

Ágfalvi Krónika Megjelent az Ágfalvi Krónika 2. száma, amely első oldalán Ágfalvi Futófesztivált hirdet, amelynek célja egy új tornaterem pályázatához az önrész anyagii feltételeinek megteremtése. A ,,Futás a tornateremért" rendezvényt szeptember 20-ára hirdette meg a két versenyrendező, a Váci Mihály Általános Iskola és Ágfalva Község Önkormányzata, a lapban (és rövidesen oldalainkon) a részletes program is megtalálható. Az Ágfalvi Krónika további tartalmából Öt nap a Cserhát ölelésében címmel Pécz Ágota számol be a szandavári táborról, Palóc dallamok az ágfalvi gesztenyésben címmel Czinder Tamásné a nyári népdaltáborról ír. Tűzvédelemről, Ágfalvát bemutató képeslapokról is olvashatnak a lapban. Dr. Németh János orvos szemlyes hangvételű, nyílt levélben ,,nyugtatja meg" az ágfalviakat, hogy Sopronba költözése ellenére is a falu háziorvosa szeretne maradni. Újonnan nyíló panziónak nevet keresnek, továbbá önkormányzati híreket, a Német Nemzetiségi önkormányzat híreit és sporthíreket is olvashatnak az Ágfalvi Krónika második, –  hamarosan oldalainkon is teljes terejedelmében olvasható – számában.

Kapcsolódó oldal:
Az Ágfalvi Krónika, előző I. száma



A Fidelitas szórólap-gyűjtési akciója A Fidelitas papírgyűjtési akciót indít, melynek keretében összegyűjti és a MÉH telepre viszi az MSZP-nek a lakossághoz eljuttatott szórólapjait. A papírgyűjtésből befolyt összeget kisorsoljuk a beküldők között.
A soproni Fidelitas csoport tájékoztatja a lakosságot, hogy 2003. szeptember 20-án (szombaton) 9 és 18 óra között begyűjtési akciót tart a Széchenyi téren. Kérjük mindazokat, akik nem értenek egyet a brossurában foglaltakkal, hozzák el szórólapjaikat.
Aki valamilyen oknál fogva nem tud eljönni a szombati megmozdulásunkra, kérjük, juttassa el a Fidesz irodába a füzetet. Sopron, Új utca 3. I. emelet.- szól a Fidelitas Soproni Szervezete sajtóközleménye.



2003. szeptember 16., kedd 02:06


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület