CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Katasztrófavédelem: magyaror- német együttműködésről tárgyalt a megye- Hétvégi túra Brennbergben- Táncok Sopron Vármegyéből: táncház

Katasztrófavédelem: magyaror- német együttműködésről tárgyalt a megye Pénteken, 2003. október 10-én, Győrött a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Szakács Imre megbeszélést folytatott a németországi Baden-Württenberg tartomány Belügyminisztériumának képviselőivel,  Reinhard Klee és  Volker Hornung urakkal. A találkozón többek között jelen volt dr. Pesztenlehrer Lajos megyei katasztrófavédelmi főigazgató és Hullámos László városi tűzoltóparancsnok.
A megbeszélés célja a katasztrófavédelem, a katasztrófa-helyzetek megelőzésének és elhárításának területén megszerzett magyarországi és németországi tapasztalatok kölcsönös megismerése volt. A találkozón szó esett még az uniós csatlakozás utáni további együttműködési lehetőségekről. (P. Z.)

Hétvégi túra Hétvégi túra a Brennbergi Turisztikai Klub hétvégi túrát szervez október 11-én, szombaton. A résztvevők Brennbergben a 3-as autóbusz végállomásától 14.00 órakor indulnak útnak, és 16.00 órakor érkeznek vissza. A túra a Brennberg, Havas-bérc, Fehér Dániel forrás, Szalamandra tó, Görbehalom útvonalon visz majd.

Táncok Sopron Vármegyéből A soproni Pendelyes Kulturális Egyesület táncházat szervez a KISZÖV Művelődési Házban 2003. október 11-én, szombaton, 19.00 órakor. A táncházban Csoltói József és Sipos Ferenc tanít táncot, muzsikál a Baranyai-Mozsolits-Stöckert Trió, és Fajkusz Attila zenekara.



2003. október 10., péntek 13:31


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület