CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A Pápai Kékfestőmúzeum és Scholz János emlékkiállítása- Szokolay ősbemutató- Múzeumi zenés séta Nagycenken- 726 facsemete gazdára vár

A Pápai Kékfestőmúzeum és Scholz János emlékkiállítása 2003. október 12-én, vasárnap, 11:00 órakor a Pápai Kékfestőmúzeum tárlatával egy időben nyílik meg a 100 éve született Scholz János emlékkiállítása.
A tárlatmegnyitót dr. Domonkos Ottó ny. múzeumigazgató és Nemes András múzeumigazgató tartja. A kiállítás november 30-ig, hétfő kivételével naponta 10-18 óráig tekinthető meg az Orsolya téri Lábasházban.

Szokolay ősbemutató A Vasárnapi Muzsika - Fidelissima-sorozat keretében az Union Brass Quintett és barátai adnak hangversenyt a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központben, vasárnap 17.00 órakor. Műsoron: klasszikus rézfúvós muzsika és Szokolay-művek bemutatója Közreműködnek: Boda Gergely, trombita, Ferenczi Balázs, trombita, Wéber Tamás, trombita, ifj. Kiss Vidor, kürt, Prinner Mátyás, harsona, Horváth Vilmos, tuba, Folcz Ádám, ütőhangszerek; műsorvezető: Arany János. Belépőjegy: 500 Ft. A Pannonia Zenebarátok Körének szabad belépés. Belépőjegyek a Pro Kultúra Jegyirodában kaphatók.

Múzeumi zenés séta A Legnagyobb magyar emlékének tisztelettel adózó alkalom színhelye lesz Nagycenk, ahol október 12-én, vasárnap 15.00 órakor a  Széchenyi István Emlékmúzeumtól indul az a zenés múzeumi séta, amelyet Pap Csilla és Horváth Renáta, a soproni zeneiskola tanárai és növendékei szerveznek, és amelynek része lesz a zeneiskolások és tanáraik koncertje is.

726 facsemete gazdára vár A soproni Castanea Környezetvédő Egyesület és az Árnika Erdei Iskola tavaly, Sopron szabad királyi várossá nyílvánításának 725. évfordulója tiszteletére 725 darab facsemetét ajándékozott a városnak, amelyeket intézmények, civil szervezetek, a város polgárai ültettek el. Idén 726 facsemete, cserje ültetésére hívják a soproniakat a környzetvédők, akik október 20-ig várják azok jelentkezését, akik Sopron zöldterületein szívesen vállalnák egy-egy fa elültetését. Jelentkezni a Castanea Zöld Ügyelet Irodáján a 99-321-129-es telefonszámon lehet.



2003. oktĂłber 11., szombat 21:41


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület