CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Szerdán alpolgármesteri fogadónap lesz- Sikeres Demeter-nap- Légoltalom Vigyázz! Sopron...: könyvbemutató- Antal Vilmos emlékezete- Változik a múzeumi nyitvatartás

Szerdán alpolgármesteri fogadónap lesz2003.október 29-én,  9.00-12.00  óra között tartja Kalmár István alpolgármester fogadónapját a Polgármesteri Hivatal (Sopron Fő tér 1.) alpolgármesteri irodájában. Információ a 99- 515-103-as telefonszámon kérhetők.
  Sikeres Demeter-nap Bolgár-napot tartottak a tegnap a Soproni Bolgár Kisebbségi Önkormányzat és az Országos Bolgár Önkormányzat szervezésében.a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. A Demeter-napi ünepségen színes kulturális műsor és gasztronómiai bemutató várta az érdeklődőket. A rendezvényen jelen volt Koszpadina Kosztova, a bolgár nagykövetség kulturális attaséja, a rendezvényen felépett  Veliko Tirnovo-i (Sopron terstvérvárosa) Balgarcse Gyermek- és Ifjúsági Népi Együttes. A rendezvény támogatói Budapest Főváros Önkormányzata, az Esélyegyenlőség Alap, a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségekért Közalapítvány, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, a Fővárosi Bolgár Önkományzat valamint számos budapesti Bolgár Önkormányzat voltak.

Légoltalom Vigyázz! Sopron... Légoltalom Vigyázz! Sopron... címmel Lovas Gyula újabb könyve látott napvilágot a közelmúltban. A könyv bemutatója 2003. október 28-án, kedden, 15.00 órakor lesz a GySEV palota nagytermében (Mátyás király u. 19.). A könyv az idei ,,Szülőföldünk" megyei helytörténeti pályázaton elnyerte a legjobb pályaműnek járó díjat.

Antal Vilmos emlékezete A Gyermek- és Ifjúsági Központban a Juventus Koncert Fúvószenekar műsorával emlékeztek meg a fiatalon elhúnyt Antal Vilmos tamburmajorról, akinek minden év utolsó vasárnapján idézik fel emlékét. A fúvószenekart a valamikori pályatárs dr. Friedrich András vezényelte.

Változik a múzeumi nyitvatartás Októver 27-31 között technikai okok miatt zárva tart a Soproni Múzeum. November elsejét követően március 31-ig a téli nyitvatartási rend lesz érvényes, amely szerint 10-14 óra között várja látogatóit a Soproni Múzeum.



2003. október 27., hétfő 07:55


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület