CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Alpolgármesteri fogadóóra- A globalizáció és a nemzeti identitás Kelet-Közép Európában- 10 éves a soproni tervezőművész képzés- Diaparádé - „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért-díj”

Alpolgármesteri fogadóóra Hruby József alpolgármester 2003. november 12-én, 9.00-12.00 óra között tartja alpolgármesteri fogadónapját a Városházán (Sopron, Fő tér 1.) az alpolgármesteri irodában. További információ az alpolgármesteri titkárság 99/ 515-104-es telefonszámán kérhető

A globalizáció és a nemzeti identitás Kelet-Közép Európában A Magyar-Lengyel Baráti Kör szervezésében a Kulturális és Baráti Körök Szövetsége Várkerület 19. szám alatti székházában A globalizáció és a nemzeti identitás Kelet-Közép Európában címmel Dr. Borbély József tart előadást 2003. november 13-án, csütörtökön, 17.30 órakor.

10 éves a soproni tervezőművész képzés konferencia 2003. november 13-án, csütörtökön 11:00 órakor a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartják a 10 éves a soproni tervezőművész képzés című konferenciát, amelynek témája: a felsőfokú művészeti képzés esélyei és lehetőségei az EU csatlakozás után
A programban 11.00 - 12.30 és 13.00 - 14.30 óra közöt tanácskozások folynak.
15.30 órakor Indoor - Outdorr - Kerámiák a kertben című  kiállítás megnyitójára kerül sor a Festőteremben.

Diaparádé  2003. november 13-án, csütörtökön 17:00 órakot az ÉTE és a Soproni Városszépítő Egyesület támogatásával immár hagyományossá vált diaparádét tartják, amelyen az előzetesen leadott diákat és digitális fotókat vetítik le az érdeklődőknek.

„Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért-díj” Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 2/2002. (III.1.) KR számú rendeletében „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért-díj” alapításáról és adományozásáról döntött. Ennek értelmén a díj 11 tagozatban (kulturális, közoktatási, egészségügyi, közszolgálati, ifjúsági, szociális, védelmi és rendészeti, környezetvédelmi, területfejlesztési, sport, sajtó) adható ki, a megye érdekében kiemelkedő munkát végző személyek tevékenységének elismeréseként.
A képviselő-testület a közelmúltban döntött a területfejlesztési, ifjúsági és szociális tagozat díjainak odaítéléséről.
 Területfejlesztési tagozatban a díj azoknak ítélhető oda, akik: az épített környezet védelmével, a térségi területfejlesztés és területrendezéssel kapcsolatos feladatok  ellátásával, a megye turisztikai értékeinek feltárásával, a térség foglalkoztatási feladatainak összehangolásával foglalkoznak.
Szociális tagozatban a díj azoknak a személyeknek ítélhető oda, akik egészségügyi intézményekben és szociális területen dolgoznak.
Ifjúsági tagozatban a díj a gyermek- és ifjúságvédelem területén, az ifjúsági érdekképviselet érdekében tevékenykednek kiemelkedően.
Az elismerések ünnepélyes átadására 2003. november 12-én, szerdán 15.00 órakor Győrött, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban ( II. emelet) kerül sor. A díjakat átadja: Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés általános alelnöke, Szabó Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke.
Díjazottak: területfejlesztési tagozatban  Dr. Tóth Péter egyetemi oktató; szociális tagozatban Bonnyai Miklósné körzeti ápoló, Petrovicsné Csendes Ibolya, intézményvezető, Polgár Tiborné osztályvezető ápoló, Széchenyi Ferencné gyermekgondozó, Szolnoki Gyuláné Pozsgai Magdolna otthonvezető; ifjúsági tagozatban Dan Árpádné igazgatóhelyettes, Rábai László tanár, Varga Eszter Ifjúsági Szövetség elnökének.



2003. november 10., hétfő 23:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület