CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Riporter kerestetik!
A soproni versenyző döntőbe jutásának még van egy esélye

A Riporter kerestetik! televíziós vetélkedősorozat eddigi fordulóit  győzelemmel zárta Tóth András, soproni versenyző, amelyet követően az elődöntőből nem sikerült a fináléba jutnia.

1100 jelentkező közül öt fordulón keresztül jutott a hatvan, képernyőre is kerülő versenyző közé a soproni fiatalember, akinek ezt követően két televíziós versenyt sikrült megnyernie; a legjobb húsz közül a tizes döntőbe jutásért való versenygésben maradt alúl Tóth András, bár ez még nem végleges eredmény, azért mert a közönségnek is lehetősége van szavazataival két versenyzőt a döntőbe juttatni.

Tehát, a soproniak – adott esetben akár elvonatkoztatva a királyi tévé műsorai színvonala miatti fenntartásuktól, ha van ilyen –  ezúttal segíthetik Tóth Andrást a döntőbe jutáshoz, úgy, hogy szombaton l0.00 órától, hétfő reggel 8.00 óráig telefonos szavazatot adnak le számára.
Aki szeretné segíteni Tóth Andrásnak a fináléba való bejutását, az a 30/4-444-228-as nem emelt díjas telefonszámon ezt megteheti. A műsor az m1-s csatornán 9.00-kor, az  ismétlés az m2-sen 17.00-kor látható.

Tóth András elmondta: a riporter kerestetik televíziós vetélkedőn való indulásban a játék szeretete motiválta. Tanárként és joghallgatóként úgy véli, hogy a jövőben is mindent ki fog próbálni, amihez kedvet és elhivatottságot érez.
- A riporteri szakmát ilyennek látom, amiben számomra a legizgalmasabbnak azt, hogy a múló, a rohanó időben rögzíthető beszélgetéseket folytathatok kivételes személyiségekkel. Így azt a pillanatot megragadhatom és megörökíthetem.
A Riporter kerestetik!-re való jelentkezésében a nyilvánosság előtti megmutatkozás, a közlésvágy inspirálta Tóth Andrást, aki elsősorban a belpolitika, a kultúra és a sport iránt érdeklődik, és aki számít a soproniak szavazataira.

T.É.
 



2003. november 14., péntek 18:42


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület