CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Biogazdálkodás Sopronban és Kismarton környékén- Babos Ágnes festőművész kiállítása- Lanczerdorfer Zsuzsanna-Gülch Csaba:Vérző liliom- Sajtóközlemény: Pongrácz Nóra a Fidelita országos elnökségében

Biogazdálkodás Sopronban és Kismarton környékén  2003. november 25-én, kedden 17:00 órakor a Közös tanulmányutak tapasztalatai a Naturschutzbund Burgenlanddal előadássorozat keretében hangzik el a Biogazdálkodás Sopronban és Kismarton környékén Előadó: Karina Bartmann, Hárs Olivér, Szabó Miklósné
Az előadás helyszíne a MTESZ székház (Széchenyi tér 2.); szervezője a Castanea Környezetvédelmi Egyesület

 Babos Ágnes festőművész kiállítása Babos Ágnes festőművész kiállítása nyílik a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar tanácstermében. A tárlatot megnyitja Kovács-Gombos Gábor tanszékvezető, főiskolai docens. A megnyitón Józsa Éva előadóművész tolmácsolásában elhangzik: Jókai Anna.Ima Magyarországért. A kiállítás megtekinthető december 19-ig munkanapokon 8.00-16.00 óráig.

Lanczerdorfer Zsuzsanna-Gülch Csaba:Vérző liliom  könyvbemutató és előadás  Lanczerdorfer Zsuzsanna-Gülch Csaba ,,Aa vérző liliom" című kötetének bemutatójára kerül sor a Széchenyi István Városi Könyvtár Kurucdombi Fiókkönyvtárában (Sopron, Rozália u. 3.) 2003. november 26-án, szerdán, 15.00 órakor, amely alkalomból elhangzik Lanczerdorfer Zsuzsanna néprajzkutató ,,Egy ballada nyomában. Deli Mári balladája a néphagyományban és a költészet tükrében" című előadása.

A soproni Fidelitas csoport sajtóközleménye: Pongrácz Nóra a Fidelita országos elnökségében Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Fidelitas, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség társszervezetének VI. kongresszusa Budapesten. a közel 400 küldött és a meghívottak által lezajlott eseményen általános politikai vita, elnökségi beszámoló, és a szervezet alapszabályának módosítása után tisztújításra került sor. A Fidelitas küldöttei új országos elnökséget választottak, melyben a soproni csoport eddigi munkájának elimeréseként helyet kapott annak vezetője, a közgyűlés Polgári Összefogás frakciójának tagja, Pongrácz Nóra is. A Fidelitas tagsága az elmúlt 2 évben nagyjából megduplázódott, ennek következtében az elnökség létszáma nyolcról tizenhétre emelkedett. A testület országos elnöki pozícióját továbbra is Gyürü András tölti be. Budapest, 2003. november 22.



2003. november 25., kedd 00:10


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület