CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

MSZP-fogadóórák- Elsősavató a Fáyban- Németek adventi estje-,,Életutak-élethelyzetek'- Soproni középiskolák közös koszorúcskája- Zenede:kakaóval és kuglóffal- Vasárnapi Muzsika- Adventi koncert Harkán

MSZP-fogadóórák Kalmár István, az MSZP-frakció önkormányzati képviselője november 28-án, pénteken 14-15 óra közöt tart fogadóórát az MSZP-székházban. Dr. Bertha Árpád, Hegyi Ferenc, Hruby József önkormányzati képviselők pénteken 15-16 óra között tartanak fogadóórát a Teleki Pál u. 20./a. szám alatt, a Jerevánon.

Elsősavató a Fáyban András-napon, 2003. november 28-án, pénteken tartják, a Fáy András gazdasági szakközépiskola elsősavató rendezvényét, amelyen az elsősök bemutatkozása több, mulatságos teljesítendő feladattal fűszerezett közös együttlétet jelent. Az osztályok táncbemutatója, közös éneklés mellett a feladatok között szerepel majd a Narancs átadás, Csukott szemű etetés, Zsákban futás, “Elefántforgás”.

,,Életutak-élethelyzetek" 2003. november 29-én, szombaton, 9:00 órakor ,,Életutak-élethelyzetek" címmel az önismereti tanfolyamon résztvevők találkozási alkalmát tartják a Bán János Katolikus Közösségi Házban (Halász u. 38.).

Németek adventi estje  A Sopron és Környéke Német Kultúrklub adventi estet rendez szombaton 17.00 órától a soproni Vas- és Villamosipari Szekképző Iskolában. Az ünnepi rendezvényen kerül átadásra a Horváth József Művészeti Iskolának összegyűlt jótékonysági koncert bevétele. A rendezvényen kórusok és a zeneiskola növendékei adnak koncertet.

Soproni középiskolák közös koszorúcskája  2003. november 29-én, szombaton, 19:00  órakor a Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, a Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola,  a Vas- és Villamosipari Szakképző iskola és Gimnázium, a Handler Nándor Szakképző Iskola koszorúcskája - Belépés meghívóval! A rendezvny helyszíne a Gyermek- és Ifjúsági Központ (Sopron, Ady E. u. 10.).

Zenede Zenede címmel fiataloknak szóló vasárnap délelőtti koncertsorozat indult a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban. A kakaós, kuglófos rendezvény következő előadására november 30-án, fél 11-től várják a fiatalokat. Műsorvezető: Lukin László, Közreműködik a Dárdai Árpád vezette Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

Vasárnapi Muzsika Vasárnap, 18.00 órakor a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartják a Vasárnapi Muzsika koncertjét, amelyen Berta Edina és Németh tamás zongoraművészek lépnek fel.

Adventi koncert Harkán Vasárnap, november 30-án 18.00 órakor a harkai evangélikus templomban adventi koncertet tartanak. Közreműködik a Brass Brothers Rézfúvós Együttes.
 
 



2003. november 27., csütörtök 22:13


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület