CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Szombaton reggel nyolc óra előtt néhány perccel baleset történt a Lővér körúton. Az udvarról hajtott ki a körútra egy Ford Focus személygépkocsi, de vezetője nem vette észre a szabályosan közlekedő Volswagent. A Volswagen a fékezés ellenére a tolató jármű hátsó részének ütközött. A Ford az ütközéstől a kerítésnek, majd egy szabályosan parkoló Nissan gépkocsinak vágódott. A Fordot vezető hölgyet 8 napon gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba. Az anyagi kár jelentős.

Nyílt napot tart a határrendész és rendőri pálya iránt érdeklődőknek a Soproni Rendészeti Szakközépiskola december 3-án szerdán, délelőtt 9.00 órától. Az érdeklődők tájékoztatást kapnak az iskolában folyó oktatásról, a felvételi követelményekről és a hivatásos pályáról.

Véradás: holnap december 2-án 12.00-15.00 óra között a Nyugat-Magyarországi Egyetem oktatóit és hallgatóit várják véradásra az egyetem Ady Endre úti kollégiumában.

Közös régészeti program kidolgozásán fáradoznak magyar és osztrák szakemberek. A program, mely egy napos túrát kínál majd az érdeklődőknek, a "Közös Európai Kultúrtörténeti Utak" része lesz. A nap első felében a rekonstruált schwarzenbachi kelta települést, délután a soproni erdőkben most rekonstruálás alatt álló Várhelyt tekinthetik majd meg a túra résztvevői.

Deák Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából, és a Deák-év rendezvényeinek részeként szobrot kap Sopronban Deák Ferenc. A szobor avatása december elején várható a Deák téren, az I. Világháborús emlékmű szoborcsoportjával szemben.



2003. december 01., hétfő 16:15


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület