CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Dr. Szájer József lemondott az országgyűlés alelnöki tisztéről- A Regionális Fejlesztési Tanács a pályázatokról- IV. Magyarországi Bormarketing Konferencia- Országos Zeneiskolai Oboa és Fagottverseny

Dr. Szájer József lemondott az országgyűlés alelnöki tisztéről. Jövő év február 1-jei hatállyal mondott le Dr. Szájer József az országgyűlés alelnöki tisztéről, erről Szili katalin házelnököt levélben értesítette. A politikus azzal indokolta döntését, hogy a néppárti megfigyelői csoport vezetőjeként hétfőtől csütörtökig Brüsszelben illetve Strasbourgban tartózkodik.
Szájer József a Fidesz "Szabad Európa Listáján" a második helyen szerepel és ő vezeti az európai parlamenti felkészülést is a pártban. A Fidesz-frakció Szájer József helyére Deutsch Tamást javasolja a parlamentnek megválasztani.

A Regionális Fejlesztési Tanács a pályázatokról Hazánk uniós csatlakozása jelentős feladatot ró a regionális szereplőkre. 2003 során a Regionális Fejlesztési Tanács egy gyorsan változó jogszabályi-intézményi környezetben, állásfoglalásaival, javaslataival aktív részese volt a decentralizációs folyamatoknak. A Tanács 2003. évi eredményeiről, regionális pályázatokról tart Szombathelyen beszámolót holnap. Elhangzik:  a  Phare 2002-2003 országos pályázatok régiós alakulásáról (Integrált helyi fejlesztési akciók ösztönzése - Orpheus, Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen, Információs technológia az általános iskolákban), a  Pályázat Előkészítő Alap (PEA ) kidolgozásra javasolt Nyugat-Dunántúli pályázatairól, valamint a Nyugat-dunántúli  Regionális Fejlesztési Tanács és a Nyugat-Pannon Eurégió szervezeti kérdéseiről szóló tájékoztatás.

IV. Magyarországi Bormarketing Konferencia 2003. december 4-én tartják a IV. Magyarországi Bormarketing Konferenciát, amelynek megnyitóján köszöntőt mond Walter Dezső polgármester. A Bormarketing Műhely Kht. szervezésében megvalósuló rendezvény helyszíne a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központ.

Országos Zeneiskolai Oboa és Fagottverseny 2003. december 4-én. kerül sor az Országos Zeneiskolai Oboa és Fagottverseny döntőjére Sopronban. Az eseménynek a B. W. Pannonia Med Hotel Európa-terme ad helyet.



2003. december 02., kedd 00:09


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület