CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

VII. soproni jótékonysági Rotary bál

VII. soproni jótékonysági Rotary bál

Hetedik alkalommal, január 24-én rendezi meg a Rotary Club Sopron jótékonysági bálját.
A rendezvény részleteiről Hillebrand Imre, a Rotary Club Sopron soros elnöke, Dr Cseke István titkár és Dömötöri László sajtótájékoztatón számolt be.

Dr. Cseke István, Hillebrand Imre, Dömötöri László

A tavalyi gasztronómiai seregszemle és verseny sikerére való tekintettel, a tervek szerint, idén is gasztronómiai rendezvénnyel kapcsolják össze a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban rendezett bált.
,,Terítéken az EU-konyhája" lesz - mondta Dömöri László, aki kifejtette: a soproni és Sopron környéki vendéglátósok részvételével az uniós tagországok gazstronómiai remekeit szeretnék kínálni a bálozó közönségnek.

A jótékonysági rendezvényre, amelynek fővédnöke Rudolf Otto, az 1910-es Körzet Kormányzója, 500 főt várnak a bál bevételét pedig a Soproni Erzsébet Kórház szemészeti műszereinek beszerzésére fordítják.
Dr. Cseke István elmondta: a Rosenheimi Rotary Clubbal közösen egy 20 millió forintos nagyságrendű projekt megvalósításához szükséges az adományokből befolyó összeg, amely a gyermekkori látóvizsgálati szűrést segítő, látóelemző készülék beszerzését tenné lehetővé, ezáltal egészen kis gyerekek is bekerülhetnének a szűrővizsgálati rendszerbe. Másrészt a felnőttkori szembetegségek gyógyítását segítené annak a digitális technikának a beszerzése, amely lehetővé tenné a digitalizált felvételek nagy távolságra való elküldését. Ez által megteremtődne annak lehetősége, hogy a helyben végzett vizsgálatról az egészen nagy távolságra található szakemberek is véleményt mondhassanak.

A VII. soproni jótékonysági Rotary bálra jegyek a Rotary Club Sopron tagjainál 10.000 forintért vásárolhatók, elővételben január 8-ig 8.000 Ft.
A jegyvásárlással egyidőben 8, 12, valamint 14 fős asztaloknál helyek foglalhatók Dobos Józsefnél a 06 30/401-77-46-os mobilszámon. A szervezők tombolatárgy felajánlásokat is várnak a 99/313-005, illetve a 99/332-173-as telefonszámon.

T.É.



2003. december 12., péntek 22:39


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület