CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Megkezdődött a helyi csata

MEGKEZDŐDÖTT A DÖNTŐBE JUTÁS HELYI VETÉLKEDŐJE

GYSEV-RINGA - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 55:50 (23:22)


A döntőbejutásért vívandó három győzelemig tartó helyi párviadal első felvonása valami hihetetlen pocsék játékot hozott. Mondjuk azt, hogy a "nagy tét" megbénította a játékosokat, hiszen hibát hibára halmoztak. A Postás járt élen a sikertelen dobásokban, 11 dobást rontottak el egymás után. Az, hogy a GYSEV nem tudott jelentős előnyt kiharcolni, mutatja, hogy ők is hadilábon álltak a sikeres dobásokkal és a jó védekezéssel. A játék küzdő jellege domborodott ki, azonban a nézők bosszankodtak a sok kihagyott helyzet miatt. Nem is lehet kiemelni senkit sem a két csapat játékosai közül, hiszen mindenkinek óriási hibái voltak. Egy-egy rövid sorozatot elkapott még Bíró, Szeles majd Fodor, a másik oldalon Mandic, Eördögh, Vilipic. A félidő végére igen szorosan alakult az eredmény.

A szünet sem segített sokat, folytatódott az egymás hibáiból való élés. Ekkor már az idegek is vékonyodtak, amit Hollósy és Armaghani, valamint Delmis ellen ítélt technikai hibák jeleztek. A félidő közepére a Postás 6 ponttal elhúzott és jó lehetősége volt vezetésének 10 pont fölé növelésére. A személyi dobások sem sikerültek, a 28 lehetőségből csak 17-et értékesítettek, míg a GYSEV 16-ból 15-öt bedobott. A végjátékban Eördögh két, Dénes és Donkó egy-egy hárompontosat dobott és ezzel átvették a vezetést. A vége előtt 12 mp-el 2 pontos GYSEV vezetésnél Bíró dobhatott két személyit. Csak az egyiket dobta be és mindjárt utána sportszerűtlen faultot követett el, amelyeket Mandic bedobott és még a félpályáról is a GYSEV jöhetett. A dudaszóval egyidejűleg Mandic még betalált, így alakult ki a végeredmény.

A második összecsapásra vasárnap este 6 órakor kerül sor a Sportcentrumban.

GYSEV: Mandic 12, EÖRDÖGH 16/6, Poto 5, Hollósy 2, Vilipic 8, Cs: Dénes 3/3, Radnóty 6, Donkó 3/3, Edző: Saeed Armaghani.

Postás: Fodor 6, Ambrus 9, Delmis -, SZENES 14, BÍRÓ 14, Cs: Bakai -, Veres 5/3, Ördög -, Szemerédi 2. Edző: Meszlényi Róbert.

Tvordy György



2000. április 07., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület