CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Az Elke Kincse Alapítvány ajándékai - Lions-segítség - Múzeumi nyitvatartás - utóbuszok menetrendje

Az Elke Kincse Alapítvány ajándékai A németországi Neudrossenfeldben lő Elke Schulte több mint egy évizede segíti adományival a soproni rászorulókat. Idén az evanglikus tempomban háromszáznál több ajándékcsomagot osztott ki hátrányos helyzetű gyermekeknek. Karitatív akciói keretében idén a bágyogszováti fogyatékosok és idősek otthonának, továbbá a dőri szociális intézménynek és a Veszprém megyei Úrkútra is jutott adományaiból.

Lions-segítség A Lions Klub soproni szervezete a közelmúltban szervezett orgonakoncert bevételéből és az adventi forraltbor árusításból származó bevételét a vakok és gyengénlátók szervezete tagjainak megajándékozására fordította, továbbá rászoruló soproni általános iskolások étkeztetési költségeit, két család eseti segítését is felvállalta. A tegnap a Családsegítő Intézet húsz rászorulójának adott át ajándékcsomagot a Lions Klub.

Múzeumi nyitvatartás A Soproni Múzeum ünnepi nyitvatartási rendje: december 26-28, valamint december 30-31-én nyitva tart. December 24-én, 25-én, 29-én és az új év elsőkét napján zárva tart.
A nagycenki Széchenyi István Emlékmúzeum december 24-én, 10.00-14.00 óra között várja látogatóit, december 25-én és 26-án, továbbá január 1-én és 2-án zárva tart.

Autóbuszok menetrendje
Sopronban a Kisalföld Volán járatai december 24-én, szabadnapi (szobati) menetrend szerint közlekednek. December 25-én és 26-án a munkaszüneti napra (vasárnap) érvényes menetrend szerint járnak az autóbuszok. December 27-31 között szintén szabadnapi menetrend lesz érvényben, december 31-én az utolsó járatok 19.00 órakor indulnak a Jereván lakótelepről. A Leckner kristóf utcai autóbuszállomásól induló 21-es 18.48-kor indul az Ágfalvi úti lakótelepre, a 3-as 20.40-kor Brennbergbányára. a Sopron Plaza-Balf, 14-es számú járat 20.32-kor indul.

Helyközi járatok menetrendje A karácsonyi ünnep alatt és újév idején megváltozik a helyközi autóbuszok mentrendje.
December 24-én, szombati menetrend szerint közlekednek a járatok. December 29-én, és 30-án szintén szabadnapi (szombati) menetrend lesz érvényben, december 31-től január 3-ig munkaszüneti menetrend szerint járnak az autóbuszok.



2003. december 23., kedd 16:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület