CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


2.693-ról 2.174-re csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma Sopronban 2003-ban. Tavaly Tavaly 812 lopás volt, tavalyelőtt 150-nel több. Tízzel kevesebb gépkocsit vittek el, pontosan 23-at és a rablások száma is hatra, felére csökkent. Tavaly Sopronban és környékén nem volt emberölés. A kábítószerrel való visszaélések száma a 2002-es 34-ről 13-ra csökkent az elmúlt évben.

A Soproni Városszépítő Egyesület ma (január 16-án) délután három órakor tartja közgyűlését a MTESZ székházban. A tagokat, szimpatizánsokat és érdeklődőket is szeretettel várják.

Az olasz Chieti otthonában lépett pályára tegnap az Euroligában az Euroleasing Orsi Sopron női kosárlabdacsapata. Erre a meccsre tervezte Natalia Hejková együttese csúcsformájának kezdetét. Jól számítottak, hiszen az első félidő végén, a rövid megingást leszámítva, a soproni csapat végig irányította a játékot. Az eredmény: Chiati-Euroleasing Orsi 64-86.

Négy autó koccant össze tegnap délután a Csengery és Tallián utca kereszteződésében. Egy Trabant az előtte álló autónak ütközött, ezzel meglódította a várakozó kocsisort. Személyi sérülés szerencsére nem történt és az anyagi kár is csak a tulajdonosoknak jelentős.

A Versenyhivatalhoz fordul a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara, kérve, hogy állapítsa meg: Vajon visszaél-e erőfölényével és tisztességtelen piaci magatartást valósít-e meg az ÉDÁSZ Rt, amikor be akarja záratni Soproni Ügyfélszolgálati Irodáját. A Kamarát a soproni önkormányzat is támogatja. A Kamara tagjai közül többen polgári engedetlenségi mozgalmat szorgalmaztak.



2004. január 16., péntek 11:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület