CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Elhunyt Fehér Miklós

Focinapló - 2004. január

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

január 3. Az angol bajnokságban az újévi józanodás helyett az FA-kupa újabb fordulóját játszották le, talán ezért is született néhány érdekesebb eredmény, na meg azért is, mert ez Angliában már szinte hagyomány. A másodosztályú Gillingham 3:2-vel kiejtette a Charlton Athletic gárdáját, a szintén másodosztályú Watford pedig ismétlésre kényszerítette a Chelsea sztárjait (2:2). Azért születtek sima eredmények is, a Manchester United kiverte az Aston Villát, míg az Arsenal szintén így tett az idén gyengélkedő Leeds csapatával.

január 3. Skóciában az első forduló a hagyományos Old Firm rangadó, egy igazi derby. Idén azonban itt minden idők legsimább eredménye született, a Celtic simán 3:0-ra kiütötte a Rangers-t. Valószínűleg így már a bajnokság sorsa is korán eldőlt, mivel a Celtic Glasgow már 11 ponttal vezeti a tabellát.

január 11. Kirúgták a Juventus karizmatikus játékosát, Davids-ot a torinói csapatból. A színesbőrű hátvéd az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott, ezért átmenetileg kölcsönbe a Barcelonához igazolt.

január 21. Ha már meccsek és átigazolások nincsenek is a téli holtszezonban, azért a pletykák útra kelnek így is. Most éppen az terjedt el, hogy a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosa az eddigi nagybevásárlások után újabb meglepetésekre szánta el magát, mégpedig a Real Madrid braziljait, Ronaldot és Roberto Carlost kívánná Londonba csábítani.

január 25. A Vitória Guimaraes elleni bajnoki mérközés hosszabbításában összeesett és szívrohamban (?) elhúnyt a magyar válogatott és a Benfica 25 éves játékosa, Fehér Miklós. A játékost a Benfica és a magyar futballtársadalom is saját halottjának tekinti.



2004. február 06., péntek 13:58


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület