CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

A papírforma érvényesült

EUROLIGA NEGYEDDÖNTŐ 3. MÉRKŐZÉS:

BK GAMBRINUS BRNO - GYSEV-RINGA 76:43 (38:21)


Ez a találkozó volt hivatva eldönteni a legjobb négy közé, az ún. "final four"-ba jutást. Az első mérkőzésen a Brno, a másodikon a GYSEV-RINGA győzött és most ismét Brno-ban találkozott a két csapat. A mérkőzés jól indult soproni szempontból, mert sikerült 3:0-ra vezetni az elején. Még a kilencedik percben is csak 10:9 volt az eredmény a hazaiak javára, de innen sajnos a soproni lányok elvesztették hitüket és sem védekezésben, sem támadásban nem tudták azt nyújtani, amit a Brnoba látogatott több száz soproni szeretett volna. A Gambrinus jól védekezett. Az elbizonytalanodott soproni játékosok sokat hibáztak, amiből az ellenfél, gyors indításokból könnyű kosarakat szerzett. Ha sikerült a felállás, akkor a centerek oldották meg a feladatot. Bogojevics ellenállhatatlan volt és Sztyepanova is nagyon hasznosan játszott.

A félidei 17 pontos különbség már előrevetítette árnyékát egy alapos vereségnek és ez sajnos be is bizonyosodott. A 27. percben már 55:27 volt az eredmény. A mieink sok eladott labdát vétettek. Nem volt senki, aki vezéregyéniséggé nőtte volna ki magát. A 31. percben 61:36, a 38. percben 69:39 volt az eredmény. A cseh csapat cserejátékosai is lehetőséget kaptak, és még a befejező pillanatokban is növelni tudták előnyüket. Végezetül megállapíthatjuk, hogy a Brno jobb csapat, mint a GYSEV-RINGA. Azt az eredményt is nagyra kell tartanunk, amit a lányok véghezvittek ebben a sorozatban, ahol elsőre bejutottak a legjobb nyolcba, és ott is csak a harmadik mérkőzésen kényszerültek búcsúzásra. Most már a hazai bajnokságra koncentrálhatnak, ahol nem kisebb a tét, mint a bajnoki cím megvédése. Az sem lesz kis feladat.

Brno: Hamzová 4, BOGOJEVICS 22, MACHOVÁ 12/6, VODICKOVÁ 14, SZTYEPANOVA 8, Cs: Kameniková -, Vecerová 7, VITECKOVÁ 9/3, Janálová -, Tapolárová -. Edző: Jan Bobrovsky.

GYSEV-RINGA: Poto 5/3, Eördögh 5, Mandic 9, Hollósy 5/3, Vilipic 9, Cs: Radnóty 4, Donkó 2, Dénes 4. Edző: Saeed Armaghani.

Tvordy György



2000. március 10., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület