CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Határőr közgyűlés- A KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje- Gyógynövényes klub- Kezdő tánciskola felnőttek részére

Határőr közgyűlés Mozgalmas, eseménydús évet tudhat maga mögött a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete – hangzott el a több mint 200 tagot számláló szervezet éves közgyűlésén, ahol egyebek mellett értékelték a tavalyi év gazdálkodását és elfogadták az idei költségvetést.
    Nyugdíjas korban is tevékenyen – ez is lehetne a soproni és Sopron környéki nyugállományú határőrök jelszava. Rendszeres találkozóikon minden egyesületi tag talál számára érdekes programot a tájékoztató vagy megemlékező jellegű, illetve sportrendezvények közül. Az egyesület jó kapcsolatot ápol más nyugdíjas szervezetekkel, büszkék a Burgenlandi Bajtársi Szövetséggel való barátságra.
Működésüket az alacsony összegű tagdíjakból és pályázatokon nyert pénzből fedezik. Kovács János elnök a Cyberpress-nek elmondta: nem hagyják magukra rossz szociális helyzetben élő vagy betegséggel küzdő társaikat sem; akiket lehetőségük szerint kisebb pénzösszegekkel támogatnak. A nyugdíjas határőrök idei programjának egyik állomása Zólyom vára, Balassi Bálint szülőhelye, ahol a költő születésének 450. évfordulójára emlékeznek. (Tóth Anita Lilla)

A KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje 2004. február 10-én, kedden, 19:00 órakor kezdődik a KFT együttes koncertje lemezbemutató koncertje a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Pro Kultúra Kht.)  Sopron, Liszt Ferenc u. 1.

Gyógynövényes klub  2004. február 11-én, szerdán, 18:00 órakor a Szirt' 99 Kft. szervezésében a Gyógynövényes klub tartja foglalkozását a Gyermek- és Ifjúsági Központban, 9400 Sopron, Ady Endre u. 10.  Tel: (99) 511-200.

Kezdő tánciskola felnőttek részére 2004. február 11-én, szerdán, 18:30 a felnőttek részére kezdő tánciskola indul a  Gyermek- és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady Endre u. 10.). A tánciskolát Németh József táncpedagógus vezeti. Részvételi díj: 4.500,- Ft/fő.
 



2004. február 09., hétfő 16:26


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület