CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Miss Universe Hungary 2004 - Szépségverseny - Környezetkímélő szőlőtermesztési technológiák: tanfolyam - Vasárnapi Muzsika: Kortárs zenei hangverseny - Valentin Bál - Eötvös Róth Gyula- Iskolabál

Miss Universe Hungary 2004 - Szépségverseny A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban ma rendezik meg a Miss Universe Hungary 2004. szépségverseny fináléját. Az ezstrádműsorral egybekötött esemény, amelyről az MTV összefoglalót sugároz ma 18.30-kor kezdődik a Liszt Ferenc Konferencia Központban. A díjnyertes hölgy az ecuadori Miss Universe világversenyen képviseli majd Magyarországot.

Környezetkímélő szőlőtermesztési technológiák Környezetkímélő szőlőtermesztési technológiákról tartanak ingyenes tanfolyamot a soproni borvidék borosgazdáinak. Az előadások február 13-14-én, továbbá február 20-án és 21-én, és február 27-én és 28-án, azaz pénteken és szombaton lesznek, 14.00-16.00 óra között a soproni lippai János Kertészeti Szakképző Iskolában. Február 28-án, a fertődi Porpáczy Aladár Szakképző Iskolában tartják a képzést. A tanfolyamot áprilisban ausztriai tanulmányút, majd májusi zárókonferencia követi.

Vasárnapi Muzsika: Kortárs zenei hangverseny
2004. február 15-én, vasárnap 17.00 órakor a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban Varga Judit zongoraművész és zeneszerző ad hangverseny.
A fiatal művésznő a budapesti Bartók Konzervatórium elvégézése után a budapesti és a bécsi Zeneakadémián folytatott tanulmányokat. Ez elmúlt évben elnyerte a Kodály-ösztöndíjat, támogatta a Tokyo Foundation és I. helyezést ért el a Rechenaui Nemzetközi Zeneszerzőversenyen. Soproni hangversenyén saját kompozíciók mellett Mozart, Bartók, Ligeti és Messiaen darabokat ad elő.

Valentin Bál A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban szombaton 19.30 -kor kezdődik a Valentin-bál. Az eseményen az Old Boys zenél, vendég Bakacsi Béla.

Eötvös Róth Gyula- Iskolabál  2004. február 14-én, szombaton, 19:00 órakor az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és a Róth Gyula Erdőgazdasági és Faipari SZKI iskolabálját tartják a Gyermek- és Ifjúsági Központban (9400 Sopron, Ady Endre u. 10.) Belépés meghívóval!



2004. február 13., péntek 10:30


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület