CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Ülésezett a Sopronért Baráti Társaság: a köztisztaságért szeretnének tenni- Együtt nagyobb esélyekkel indulunk az új Európába: burgenlandi üzletember találkozó

Ülésezett a Sopronért Baráti Társaság A MTESZ-Székházban tartott tegnapi ülésén a Sopronért Baráti Társaság tagjai több, aktuális kérdés között a soproni önkormányzattal való együttműködés és kapcsolattartás lehetőségiről tanácskoztak. A város érdekét szolgáló javaslatok között Sopronnak az eddiginél hatékonyabban megvalósítható köztisztasága volt a megbeszélés fő napirendi pontja.
Több kritika és érte a város köztisztaságát, továbbá az ülésen jelenelevők több szempont figyelembevételével annak okait és a lehetséges megoldásokat is igyekeztek elemezni.
Egyetértettek abban, hogy a ,tiszta Sopron" érdekében az emberek gondolkodásmódján is változtatni kell, amit már a legkisebbeknél szükséges elkezdeni.
A társaság a közeljövőben konkrét javaslat-csomaggal keresi fel soproni önkormányzatot, amelynek az ülésre meghívott képviselője nem volt jelen a tanácskozáson.
A továbbiakban az egyesületté való alakulás, tagfelvétel, és további aktuális kérdések is szerepeltek a megvitatott témák között.

Együtt nagyobb esélyekkel indulunk az új Európába jelszóval a Burgenlandi Gazdasági Kamara a Nyugat-Magyarországi Területi kamarákkal együtt üzletembertalálkozót szervez február 17-én az építőiparban, a fémgyártásban, az asztalosiparban érdekelt vállalkozóknak, továbá italgyártók és forglmazók részére. Az eseményen a sikeres kooperációról előadás hangzik el , és több mint 170 osztrák vállalkozás képviselője várja a Győr-Moson-Sopron, Vas- és Zala megyei vállalkozókat, akiknek a Burgenlandi gazdasági kamara szervízközpontját is bemutatják. Az akció sikerét előrevetíti, hogy Kocsi János kamarai titkár elmondta, a szakmai útra rendekezésre álló minden hely betelt.



2004. február 13., péntek 15:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület