CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kamarakoncert Fertődön- Ritmusfesztivál a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban- A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar nyilvános főpróbája

Kamarakoncert Fertődön A fertődi Muzsikaházban ma este 18.00 órakor Szekendy Tamás (zongora) és Kóczán Péter (brácsa) ad kamarakoncertet. A műsorban Bach-, Hindemith-, Haydn-, Hoffmeister művek hangzanak el. A koncertre ingyenes a belépés.

Ritmusfesztivál a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban  Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban 2004. február 29. vasárnap 17. 00 órakor  Ritmusfesztivált tartanak.
A ritmusfesztiválon: A tam-tamtól a dobpárbajig - Ütőhangszerek találkozója
Akik ütik: Soproni Ütősök, Hoffer Péter Dobiskola, Győri Széchenyi Egyetem Ütőegyüttese
 Exkluzív vendégeink (DVD-ről): Simon Phillips (Toto), Ian Paice (Deep Purple), Billy Cobham, Chester Thompson (Genesis), Phil Collins (Genesis)

Stöckert Ádám soproni születésű dobos a győri és kismartoni konzervatóriumokban folytatott tanulmányok után idén végez a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Fakultásán.
Több éve tanít a soproni Zeneiskolában és jól ismert városunkban az általa alapított Soproni Ütősök kamaracsoport művészeti vezetőjeként is. Izgalmas, értékes műsoraikkal rendszeres sikert aratnak országszerte, de bizonyították már tehetségüket Ausztriában és Németországban is.

A győri Széchenyi Egyetem Művészeti Fakultása hallgatóiból alakult Ütőegyüttes mindig a legújabb és legérdekesebb ütőhangszeres zenék nyomában jár, de képes több évezredes hangokkal is elvarázsolni közönséget.

A Hoffer Péter Dobiskola 1994 óta működik városunkban és már fennállásának első évtizedében az ország egész területéről vonzott tanítványokat.
Az iskola vezetője, Hoffer Péter Bécsben végzett az „American Istitute of Music”-ban. Aktív zenészként híres produkcióban működött közre; a Moby Dick együttes tagjaként vált
országszerte ismertté, együtt dolgozhatott Demjén Ferenccel, Szűcs Judittal, budapesti musical-produkciók szóló-dobosa volt 1999 és 2002 között (Jézus Krisztus Szupersztár, Rocky Horror Picture Show, Jekyll & Hyde).
 

A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar  nyilvános főpróbája Február 29-én, vasárnap, 17 órától a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar tartja nyilvános főpróbáját a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Liszt termében. Program: Weber Oberon-nyitány és Dvorák Újvilág-szimfónia. Vezényel: Dárdai Árpád. Belépés díjtalan. Minden érdeklődőt sok szeretettel vár a 175 éves együttes!



2004. február 27., péntek 08:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület