CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 1., szerda, Fülöp, Jakab, Amarilla napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

'Egészség Hídja' - összefogás a mellrák elleni küzdelemért- A Szent Korona és a Magyar Föld- Ludmilla - Hangár Music Garden- Mindörökké nő

"Egészség Hídja" - összefogás a mellrák elleni küzdelemért  2004. március 5-én, pénteken,  15:00 órakor Sopron, Fő teréről "Egészség Hídja" - összefogás a mellrák elleni küzdelemért rendezvény keretében séta indul. A programhoz csatlakozókkal, valamint az országos és helyi közéleti személyiségekkel együtt az összefogást szimbolizálva közösen sétára kerül sor a Fő térről indulva, a Várkerületen át a Polgármesteri Hivatalig.
Az összefogás a mellrák elleni küzdelemért címmel meghirdetett sétát a Városháza Nagyterméban szimpózium követ, valamint este 19.00 órakor a Horváth József Művészeti Iskolában (Sopron, Szélmalom u. 17.) hangverseny követ.

Szervezők: Sopron MJV Önkormányzata, ÁNTSZ Sopron Városi Intézete, Rákbetegek Országos Szövetsége, ÉLTETŐ ERŐ Daganatos Betegek Klubja.  A rendezvény fővédnöke: Mádl Dalma;  Védnökök : Dr. Kökény Mihály, Egészségügyi, Szociális és Családügyi miniszter, Walter Dezső, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere.
További részletes információk, a szimpózium részletes programjával együtt a Programajánlóban található.

A Szent Korona és a Magyar Föld A Castanea Környezetvédelmi Egyesület szervezésében 2004. március 5-én, 17.00 órakor a Széchenyi-palotában (Széchenyi tér 2.) A Szent Korona és a Magyar Föld címmel tart előadást Dr. Varga Tibor jogtörténész.

Ludmilla - Hangár Music Garden 2004. március 5-én  pénteken, 22:00 órakor kezdődik a Ludmilla koncert a Hangár Music Garden helyszínen (Vándor Sándor utca, volt SOTEX) .

Mindörökké nő Endrei Judittal találkozhatnak mindazok, akik szombaton délután öt órakor ellátogatnak a győri Pátio Étterembe. A televíziós személyiség író-olvasó találkozón mutatja be Mindörökké nő című kötetét.
A beszélgetés kellemes hangulatához egy csésze kávéval kedveskednek a vendéglátók. A beszélgetést Werner Krisztina, a Kisalföld szerkesztője vezeti.



2004. március 03., szerda 23:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület