CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 1., szerda, Fülöp, Jakab, Amarilla napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Németországi vendég a Városházán- Nőnapi buli a Juice együttessel- Tourinform -Szakmai bemutató- Idegenforgalmi fórum- Városismereti vetélkedő-döntő

Németországi vendég a Városházán 2004. március 8-án, Reinhard Schieglt, a németországi Brennberg testvérváros polgármesterét fogadja Walter Dezső polgármester a Városházán. 

Nőnapi buli a Juice együttessel 2004. március 8-án, hétfőn 22:00 órakor Nőnapi bulit tartanak a Hangár Music Gardenben (Vándor Sándor utca, volt SOTEX), zenél a Juice együttes.

Tourinform -Szakmai bemutató Szakmai bemutatót szervez a soproni Tourinform Iroda. 2004.március 4-én, kedden, 14.30 órakor a Széchenyi Palota előadótermében (Sopron, Széchenyi tér 2. II. emelet) Horváthné Hoszodár Katalin irodavezető, projektmenedzser tart projektbemutatót. A ,,Táj és kultúrák találkozása az Alpokalja és a Fertő tó vonzásában" címmel tartott bemutató a Phare CBC Program Magyarország-Ausztria Kisprojekt Alap 2001 támogatásával megvalósuló marketing akció. A ,,határ menti üdülőkörzet" programja – átgondolt stratégia alapján – egy hatásos térségképviseletet vállal fel, megteremtve egyútal a jövőbeni egütműködés esélyeit.
Az eseményen a koncepció ismertetését követően sor kerül ,Az Alpok és a fertő-táj vonzásában" kiadványcsalád bemutatására, továbbá a Sopron és vonzáskörzete önálló arculati standmegjelenését biztosító mobil installációs rendszer ismertetésére, és a négy – Pécs, Budapest, Szeged, Veszprém – belföldi kiállítás térségi standja előzetes arculati bemutatójára. A jövőbeni térégi együttműködések lehetőségéről szintén szó lesz a bemutatón.
Kapcsolódó cikk:
 “Táj és kultúrák találkozása az Alpok és a Fertő vonzásában”

Idegenforgalmi fórum 2004. március 9-én, Idegenforgalmi fórumra kerül sor. A rendezvény helyszíne a Mediterrano-központ lesz. A fórumot, amelyet az Soproni Idegenvezetők Köre szervez részt vesz Walter Dezső polgármester.

Városismereti vetélkedő -  döntő 2004. március 9-én, kedden, 16:00 órakor kerül sor a Gyermek- és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady Endre u. 10.) a városismereti vetélkedő döntőjére.
 



2004. március 07., vasárnap 13:12


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület