CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. július 22., hétfő, Magdolna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

I. Soproni Utazási Börze - Képriporttal

    Nagy érdeklődés kísérte a Sopronban első alkalommal megrendezett utazási börzét. A fórumon a város nyolc utazási irodája tavaszi-nyári ajánlatai között válogathattak az utazni vágyók.

    Horvátország, Jordánia, Tunézia – a legkeresettebb úticélok 2004-ben, emellett belföldön a termálvizes üdülőhelyek a legnépszerűbbek – derült ki a soproni utazási irodák részvételével rendezett börzén Sopronban, ahol a fórum díszvendégeként az ausztriai Eisenstadt is bemutatkozott a közönségnek.

    Mint kiderült, legtöbben az olcsóbb utak iránt érdeklődtek, de a szakemberek szerint az igényes körutazások iránt is megnőtt a kereslet. Aki a kiállításon jelentkezett egy-egy utazásra, akár az útiköltség ötödét is megspórolhatta. A rendszeres utazó Baumgartner Pálné kérdésünkre elmondta: nagyon örül a kiállításnak, az itt nyújtott kedvezményeknek, amelyekért így nem kell Budapestre menni. Az I. soproni Utazási Börze szervezője, a Pro Kultúra Kht. idegenforgalmi igazgatója, Almássy László elmondta: a tervek szerint ősszel is megrendezik az utazási kiállítást Sopronban; ahol a téli ajánlatok mellett síbörze várja majd az érdeklődőket.

    A Soproni Tavaszköszöntő Napok keretében megrendezett utazási börze alapötletet a szakma által is ismert, nagy hagyományokkal rendelkező, Budapesten évente rendezett Utazás Kiállítás és Vásár adta. A soproni rendezvény így nem csak a soproni hasonló profilú utazási irodáknak kínál egyszerre bemutatkozási lehetőséget, de azoknak a soproniaknak a dolgát s megkönnyíti, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy Budapestre utazzanak az utazási irodák kínálatának számbavételére. A soproni rendezvényen az üdültetéssel foglalkozók mellett Kismarton is bemutatkozott, továbbá a legkiválóbb soproni borokat a Bormarketing Műhely Kht. kínálta a vendégeknek. A GySEV Rt. ajánlataival szintén jelen volt a rendezvényen.

Tóth Anita Lilla

Képriport2004. március 14., vasárnap 15:50


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület