CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Marosi Antal: Így volt! és 'Ez van' Irakból- Ügyes kezek- kézműves foglalkozás- Kastélyok, várak, kúriák: könyvbemutató- Molnár Ferenc: A hattyú - 'Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze'

Marosi Antal: Így volt! 2004. április elsején 18.00 órakor a Széchenyi István Városi Könyvtárban (Sopron, Pócsi u. 25.) tartják Marosi Antal: Így volt! című riportkönyvének bemutatóját. A riportkönyv Irakról, az életről szól a háború árnyékában, s nem a háborúról.
A könyv a helyszínen megvásárolható. Ára: 2000 Ft.

"Ez van" - riportfotók Irakból "Ez van" címmel a könyvbemutatóval együtt  fotókiállítás nyílik az Irakból való fotókból, egyidejűleg  a hasonló című fotóalbum bemutatásával. Az albumot a szerző: Marosi Antal ajánlja az érdeklődőknek. Az est vendége Deák Péter katonapolitikai szakértő. Helye: Széchenyi István Városi Könyvtár (Pócsi u. 25.)
A kiállítás megtekinthető: április 17-ig a könyvtár nyitvatartási idejében

Ügyes kezek- kézműves foglalkozás  2004. április 1-jén, csütörtökön, 15:30 órakor Ügyes kezek - készülődés a húsvéti ünnepekre - kézműves foglalkozást tartanak a Széchenyi István Városi Könyvtárban, a Sopron, Pócsi u. 25. szám alatt.
 

Kastélyok, várak, kúriák

Kapcsolódó cikk:
Kastélyok, várak, kúriák

Molnár Ferenc: A hattyú  2004. április 1-jén, csütörtökön, 18:00 órakor Molnár Ferenc: A hattyú című  vígjátékának Ifjúsági "C" bérletes előadását láthatják a soproni Petőfi Színházban. Rendező: Korcsmáros György.

"Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze"  Szabó Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke is részt vesz azon a regionális találkozón, melyet március 31-én délután (14.30 óra) a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában szerveznek. A rendezvény témája a 2004 februárjában lezárult, három éves "ADORE - Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze" elnevezésű finn-osztrák-magyar projekt, melyben a csornai Csukás iskola külföldi oktatási intézmények partnereként vett részt.
Dr. Kristóf János igazgató arról tájékoztatott, hogy a projekt kezdetekor kitűzött célokat sikerült teljesíteniük, melyhez nagyban hozzájárult a Rábaközi települések polgármestereinek, a falugazdászok, gazdakörök, népfőiskolák és egyéb civil szervezetek támogatása. A szerdai találkozó keretében az értékelésen és a jövőbeni együttműködés kereteinek megvitatásán túl a projektről készült CD bemutatására is sor kerül.



2004. március 30., kedd 23:33


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület